fredag, januari 30, 2009

Shoppingtur till Birsta.

En shoppingtur till Birsta resulterade bla. i sammanlagt ca. 5,5 m tyg...
Helt underbart tyg från IKEA!
Detta ska jag sy gardiner till vårt sovrum av!
Denna lilla bit ska bli tygtavla.

Gardiner lekrum!

Sytt gardinkappa till Kirons lekrum av detta tyg:

tisdag, januari 27, 2009

Sytt lite allt möjligt...


Lägger in bilder på de "senaste" plaggen jag sytt... Leggings och tröja till Kiron, för stora än så länge. Sytt i stl.92 från mönster av Hanne Meedom...Stora storlekar! La till mudd i leggingsarna.
Byxor jag sålt på Tradera. De med blå mudd fick Kiron likadana i julklapp, de andra hade han redan fast med bredare mudd i midjan och smalare nedtill.
Dessa fick Robin nyss. Alla 3 byxor är sydda efter samma modell (eget mönster) men jag ska prova att göra dem smalare över rumpan nästa gång .
Mössor av och på! Eget mönster...
Denna kjol sydde jag till mig själv att ha på julafton! Gjort lite på frihand!

Klapparna Kirons kusiner fick, en kjol till Moa och en klänning till Wilma, får jag lägga in senare eftersom bilderna jag hade på dem försvann! =(

söndag, januari 25, 2009

Tyger!

Jag vill visa några av de tyger jag köpt på sistonde, (ni får förlåta de dåliga fotona), idéer bara poppar upp i huvudet hela tiden när jag tittar på dem, om bara tiden finns så...Helt underbar landskaps trikå-interlock! Stampe-tyg från Åhlens..Blockrandig trikå i svart o rött...Rymdgubbar från Åhlens...Retro-fynd!Ett till retro fynd!Supermjuk trikå köpt på Tradera. Klarblå velour (mörkare än bilden!)
Tunn trikå med vertikala ränder...Piké-aktig trikå med dinosaurier!Diagonala ränder på bomull.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...