måndag, februari 23, 2009

Tyg!

Jag har kommit in i en liten "Tradera-period" igen, men denna gången gäller det inte barnkläder, utan tyger och mönster! =)Budat hem dessa, längtar tills de dyker upp, trikå/jersey tyger alla 3 (syns inte på nedre bilden men det övre tyget där är krambjörnar bland molnen, tyckte det var ursött!):
Kikar in lite titt som tätt för att se om det kommit några nya roliga. Detta damp ner i lådan idag, ett bomullstyg och 2 velourtyger: Det här har jag köpt på Erikshjälpen, se om man kan sy nåt litet kul av det!

lördag, februari 21, 2009

Mairo-tyg

Sydde lite igår, blev en velourmössa bla., men det var en sån där dag då en hel del krånglade...då blir man så frustrerad till slut för man hinner inte så mycket som man hoppats.

Igårkväll gick en hög av mina Tradera-auktioner ut, kul, fick mer för en del grejer än jag hoppats. =) Behövligt klirr i kassan!! Ska man bara ta sig tid att paketera dem också. Fick hem detta Mairo-tyg häromdan, köpt på Tradera.

tisdag, februari 10, 2009

Mörkblå muddbyxor.

Hellu! Sytt idag igen, kanske är tråkigt när jag lägger upp de färdiga sakerna en och en, men... Blev mörkblå byxor, tänkte bara ta mudd i midjan men både M och jag gillar mina muddbyxor, så det blev i bensluten också. Trikå och mudd från Erikshjälpen.Kiron fick modella i dem som vanligt...De var så sköna så han la sig ner och läste sin favoritbok...haha!!! =-D

lördag, februari 07, 2009

Manchesterbyxor med fickor!

Äntligen sytt klart byxorna jag knåpat på några dagar nu...Lite mer avancerat denna gång, med fickor, hehe... Som ni märker har jag dille på att sy just byxor, många olika orsaker, bla. att det är svårare att hitta roliga och originella byxor i affär, och att de är relativt lätta och går fort att sy. Dessa blev manchesterbyxor (tyg från Erikshjälpen) med svart mudd, (Erikshjälpen), tyget på fickorna är Tradera-fynd. =) Eget mönster.

fredag, februari 06, 2009

Hur Katla kom till...

Igår kom denna skapelse till. Hälsa på Katla, hon heter så! Inte så fin men skapad med kärlek, och Kiron gillade henne och det är ju huvudsaken! Hennes svans var god! Sydd i filt med svart trikå som taggar.
Jag sydde och klippte till lite annat också, men inget klart.

onsdag, februari 04, 2009

Nysytt 2-3 Februari 09

Här kommer bilder på de byxor jag sytt igår och idag! De svarta byxorna är lite smalare och kortare än de övriga i stl. 86/92 som jag sytt, jag tycker de sitter bättre!! Både det svarta tyget och mudden är från Erikshjälpen. (Ignorera den missmatchande tröjan på Kiron-bilden, haha!! =))
De blå tightsen är sydda efter mönster av Hanne Meedom i stl. 86 men jag har kortat av dem rätt mycket, provar mig fram, "provbyxor", men jag tycker färgkombinationen blev fin och är nöjd med dem! Tyg från Erikshjälpen och mudd köpt på Tradera.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...