måndag, juli 20, 2009

Loppistyger o bok från helgen.

Har ju hunnit med Erikshjälpen både i Härnösand och Kramfors i helgen också, och så en second hand-affär i Åsele...Hittade bla. detta: Fint hjärttyg, bilden blev lite suddig bara... Mupparna, söta! Bamse med honungsburkar gillar vi, ett stort påslakan, och boken "Mjuka leksaker" verkar riktigt bra, ser fram emot att prova att sy nåt därur!

onsdag, juli 15, 2009

Sytt 2 solhattar till Molly och Robin!

Nu har jag äntligen sytt klart solhattarna Ia beställt till Molly och Robin! Har tagit tid eftersom sylusten inte funnits lika mycket som vanligt, och har bara hunnit lite i taget...till slut har man nästan bara velat bli klar nån gång.
Båda är i landskapsbomullen från Lagerhaus, fodrade med beige bomullstyg. Mollys hatt är lite större och har bredare brätte. Kanske FÖR stor, (iallafall för Kiron, som synes...=)) men hon får prova den så syr jag en ny om hon inte kan ha den, Ia.
Kiron vill vara med på bild även när jag ska fota bara solhattarna...=)

tisdag, juli 14, 2009

Erikshjälpen tyger...

Varit på Erikshjälpen idag som vanligt, herregud vad mycket folk, stod i kö länge...Blev tyger, som vanligt! =)Tur att de är billiga!Härligt med prickar, synd att kameran inte kunde fånga färgen riktigt...
Grönblommig tygbit...
Söta ljusblå blommor!

lördag, juli 04, 2009

Loppisfynd= tyger

När vi ätit frukost idag tog vi en tur ner på Erikshjälpen...jag hittade två tyger!
Detta tyg tycker jag är jättehärligt, är 2 gardinlängder! Får se vad det blir av det!
Enkelt bomullstyg med fina blå blommor...=) Kjolar eller klänningar..?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...