tisdag, mars 31, 2009

Fint rosa fjärilstyg!

Var på Ica och hämtade ut ett DHL paket som innehöll detta fina tyg: =)

tisdag, mars 17, 2009

Roliga tyger!

Lägger ut lite bilder på lite tyger jag köpt på sistonde, har köpt lite fler också men en del har hamnat på Tradera, och en del är mer vanliga...
Tre trikåtyger, många känner väl igen dem! Hade ju lite grönt elefanttyg förut som blev mössa och byxor till Kiron, nu gult och rött. Kanintyget är smaragdgrönt.Översta är trikå, mitten en gardin jag antingen funderar på att behålla som den är eller sy nåt kul av....Går inte att fånga på bild hur läckert det här tyget är, är två längder som det nog kommer ut nåt roligt av, kanske jag säljer den ena på Tradera!

måndag, mars 16, 2009

Shoppat idag!

Imorse när vi lämnat Kiron på dagis (han var efterlängtad av tjejerna!) så for vi till Sundsvall några timmar. Jag fick gå i de affärer jag ville, M sa att det var min dag!!! =) Påsarna jag kom hem med innehöll detta förutom en hel del kläder:Supersöt retro trikåstuv från Ohlssons+ turkos muddväv!

fredag, mars 13, 2009

Kirons rum!

Kirons rum...överkast o kuddar jag sytt i ett av mina favvotyger, hans drakförvaring, och mätsticka och krokar med hans första kläder!!Har länge tänkt ha ett inlägg om Kirons rum, men nu under vintern så har det varit som ett slags extra förvaringsrum där och inte sett så trevligt ut, men förra veckan återställdes ordningen och det är ganska trivsamt igen! Är fortfarande lite prylar där som inte ska vara där men de behöver jag ju inte fota...=)Ganska många bilder men jag har försökt samla ihop de flesta i klump...Hojta till om det är svårt att se vad bilderna föreställer!! =)
Fondväggen med maskrosor, och hyllan med små minnessaker som dop-ljuset, elefanten han fick på dopet, hand o fotavtryck m.m...
Även sytt gardiner i samma tyg, djungeltema råder i detta rum! =) Dörröppningen på bilden leder till lillrummet bredvid, där det så småningom förhoppningsvis blir mysrum...
Väggorden ovanför byrån, tavlor, elefanten o bild på oss som gravida, och hörnan med vilda djur!
Byrån med wallies med vilda djur!!
Vi har snedtak på övervåningen, har satt tass-wallies på Kirons tak... Tygtavlan är ett lån från Ia.
Krokodil-mattan!

tisdag, mars 10, 2009

Tyger i magsjuketider...

Har inte blivit nåt sytt idag, har tvättat och städat här hemma, Kiron har magsjuka. Det hänger rentvätt över hela huset och ändå är tvättstugan proppad med mer smutstvätt. Får tvätta flera maskiner imorgon också.
Fick iallafall några fina tyger i posten idag, aldrig fel. (Bilden är tagen av säljaren).
Och sen vågade vi faktiskt oss ner på Eriks oxå, skulle ändå iväg och handla blåbärssoppa, (halshugg mig inte nu om vi smittat nån!!!!), där hittade jag också lite tyger.

lördag, mars 07, 2009

Hittat lite tyg på Erikshjälpen...

Kiron fick lunch först och somnade sen ute i vagnen, var jättetrött och slocknade direkt. Vi tog en promenad ner till Erikshjälpen, mötte Haidie (Kirons farmor) o Voitto på vägen, de var på väg till oss. Vi stämde träff nere på Eriks...=) De gillar också loppisar. Det roliga med Erikshjälpen är att de alltid har nya grejer till varje öppet-dag.
Hittade en liten bit jeanstyg, räcker till byxor till Kiron, och rätt mycket turkos trikå, jättefint!

Retro trolltyg!

Detta söta tyg fick jag igår, får se vad kul man kan hitta på med det, barnvagnsfiltar eller nåt dylikt sött. =)
Have a nice day!

fredag, mars 06, 2009

Fått trikåtyger!

Nu sover Kiron, jag har fastnat här, läser bloggar och så. Ska klippa till lite tyger, sytt upp allt som varit förklippt nu. Titta vilka fina trikåtyger jag fått i Tradera-paket denna vecka!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...