tisdag, juni 30, 2009

Nya second hand-tyger!

Var på favoritsecondhandaffären Erikshjälpen idag, köpte lite. Visar här det och lite annat jag köpt tidigare...=) Fint retro örngott, ev. framtida omlottströja eller förklädesklänning kanske? Ett till örngott...använda till samma sak eller kanske kjol?Ett barnpåslakan, andra sidan är vit med stjärnor, är nallar mitt på båda sidorna men tänkte jag kunde använda tyget runt om...=)
Ett babypåslakan och örngott...kanske bli pyamas...=)

onsdag, juni 24, 2009

Livebilders på knickers och söta sommarbarn!

Jag fick fina livebilder av barnen Fahlén med knickersen, Ia var jättenöjd med byxorna vilket känns så bra! Molly var så duktig att posa! =)
Robin är söt som socker!

Sytt mörka landskaps shorts/knickers till Molly!

Sytt klart ett par knickers/shorts till Molly, Ia beställt! Stl. 110, lite korta kanske mer shorts? Lite längre benmudd. Tyget är påslakan köpt på Lagerhaus, läckert! Brun mudd från Ohlssons. Hoppas de passar! Mönster modifierat Åsa Lennartsson...
Ser på bilderna att skuggorna förvränger litegrann, men tyckte solljuset ute var bra att fota i!

torsdag, juni 18, 2009

Sytt Robins frottéknickers och kjol till mig!

Resultatet av dagens syende blev detta: Frottéknickers Ia beställt till Robin i stl. 86/92, med fickor i Mairo-elefanttyg, och turkosa muddar. Hoppas de sitter bra, de satt bra på Kiron iallafall! Hoppas också på livebild från Ia där Robin har dem på, annars får jag sätta ut en bild med Kiron...=) Han är ju min provdocka..=)
Också sydde jag en kjol till mig själv! Gjorde mönstret efter 2 andra kjolar jag gillar, ville ha lite mer vidd nedtill men tyget räckte inte så långt. Men är rätt nöjd iallafall! =) Ska ha den i midsommar med vita leggings tror jag, eftersom vädret nu inte verkar bli så bra, och vit top.
Den är helt i trikå som jag köpt på Tradera.

lördag, juni 13, 2009

Sytt landskaps T-shirt!

Har fått tillbaka lite ork igen och igår sydde jag denna: En T-shirt i raglanmodell av landskapstrikå med vita ärmar. Till Kiron. Mönster i stl. 86 Form 1 från Meedom. Jag är supernöjd med denna, tycker om den jättemycket! Kiron har nu ett helt set med landskapskläder, men de är nog finast om man inte använder alla tillsammans, hehe.
BusKiron tycker det är jättekul nu när jag kommer och provar kläder på honom, men vill inte stå still för att fotas!

fredag, juni 12, 2009

Sytt Wilmas 2-års present, sommarset!

Kusin Wilma fick av oss i 2-årspresent en Mamma Mu-bok & CD "Mamma Mu får ett sår", och ett sommarset jag sytt med solhatt, singoallatop och kjol. Solhattmönstret är från boken "Babygarderoben" i stl. 91, och tyget är Åhlens "Stampe" tyg. Singoallan, min första, mönster från Föräldrar & Barn i stl. 2 år, men jag sydde in sammanlagt ca 12 cm, herregud vad breda mönster det är överallt! Den blev ändå lite bred tycker jag. Vit trikå köpt på Tradera.
Och kjolen, eget mönster, i Stampe-tyget och randig muddväv köpt på Erikshjälpen...
Kiron som har samma storlek som Wilma fick agera provdocka i kläderna och han var så fin, men jag fick lova sambon att inte lägga ut några bilder på Kiron i tjejkläder här i bloggen, haha!!! Därför har jag ingen livebild...=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...