torsdag, mars 11, 2010

Livstecken och Award!

Hej! Jag lever ännu, men har fullt upp att hinna med vardagen och det blir lite si och så med sömnen, så sömnaden får stå tillbaka för ett tag, men jag är sugen! Inne på gardiner för tillfället, måste ju sy lite nödvändiga saker också, vi får se när man kommer igång med det.


Jag har fått en Sunshine Award från härliga Krokkofin, och jag blev så glad för hennes motivering:

"för hennes fina alster OCH för henne gulliga och alltid lika upplyftande kommentarer i mina inlägg"...=) The Sunshine Blog Award is awardet to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogworld.

Här är reglerna för att mottaga denna award:

1. Put the logo on your blog or on your post
2. Pass the award to 12 bloggers
3. Link the nominees within your post
4. Let them know they recieved this award by commenting on their blog
5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award


Man ska ju skicka vidare denna award till 12 personer som inspirerar mig, men denna gång har jag för svårt att välja, och har sett att många redan har fått awarden! Jag får så mycket inspiration av alla sybloggare där ute, som ni kan se på min lång "blogg-lista" här till vänster! Känn er träffade alla ni pysslande tjejer där ute i cybervärlden, ni är så himla duktiga, och sluta inte för då blir jag ledsen!!

3 kommentarer:

  1. Du har ju solen hos dig och det lilla underbara Tiril, grattis igen! du får garna vara med på tävlingen och chansa en gång till, men i mitten av mitt sykris, har jag sytt åt henne en somarängklänning, hoppas den passar, om jag hittar i min mejl din adress, åker den direkt imorgon, jag orkar inte ta bild, det blir en överraskning, många soliga kramar!

    SvaraRadera
  2. Grattis till awarden och till den lilla söta!

    SvaraRadera
  3. Hej! Längesedan jag var här inne ser jag! Stort Grattis till den lilla tösen! Kul att du vill vara med i min tävling också!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...