tisdag, mars 02, 2010

Intet nytt på syfronten!

Ja här är det stiltje på syfronten...och lär nog vara det ett tag till! Vi håller fortfarande på vänja oss vid livet som tvåbarnsföräldrar, och storebror är hemma från dagis ännu, inne på 6:e veckan hemma nu, vi vill försöka undvika lite dagis-sjukor som härjar. Och storebror är ganska rastlös här hemma och härjar, speciellt när vädret inte varit särskilt bra för att gå ut i.

Men nu får han nog börja på dagis igen, för nu har min sambo fått jobb månaden ut!! Landskapsbodyn sitter superbra!
Lilla tjejen är 3 veckor och några dagar nu!Iallafall så blir det bara livebilder i brist på nysytt! =)Idag har Tiril tågbodysuiten jag provsydde för ett tag sen, fortfarande lite stor.
Men jag har faktiskt tänkt färdigställa en omlottströja som jag inte gjorde klar innan Tiril föddes, jag ville se vilket kön knyttet hade.=) Och nu är det bäst att jag gör den klar innan hon växer ur den, haha!
I övrigt är det mest fantiserande och planerande som gäller, går ibland in i tygförrådet och klappar mina fina tyger och fantiserar bla. om söta små sommarklänningar...

8 kommentarer:

 1. Så søt ho er i bodyen og bodysuiten :)
  Tar sin tid å vende seg til to små isteden for en ja:D

  SvaraRadera
 2. Hon är så söt så. Tack för dina kommentarer hos mig. Njut av bebben och småbarnstiden så mycket du kan. Jag längtar till min trea vill titta ut vilket är om 6-7 veckor.

  SvaraRadera
 3. Sötis, sötis, sötis!!!! I finfina kläder!!!

  Så skönt för storebror att äntligen få vara tillbaka på dagis :-)

  SvaraRadera
 4. Hon är ju så söt och kläderna sitter verkligen jättefint.

  SvaraRadera
 5. Gulliga gulliga bebis.... Fina kläder har hon också. Vilket fint namn, vi hade en Kiril i vår klass. Nästan likadant :-)

  SvaraRadera
 6. Du har nåt att hämta hos mig :-)

  SvaraRadera
 7. Åh vad hon se mysig ut! Blir helt bebissjuk när jag ser såna där bilder :) Och vad roligt att hon har kläder du sytt!

  SvaraRadera
 8. Hoppas allt är bra med dig och de dina. Vill bjuda in dig för att titta på mitt senaste inlägg. Behöver råd och tips från er här ute i cybern...och få en lott till min tävling på köpet. Välkommen!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...