söndag, april 18, 2010

Barnvagnsleksak till Tiril och livebilder, nu är det vår!

Jag har en Babytravel Syskonvagn till Tiril och Kiron just nu, med en liggdel man sätter fast, ganska liten. Suffletten är liten och därför vill jag bara ha en hängande leksak för Tiril att ligga ch titta på. Jag har sytt ett T i IKEAs härliga Gunilla-tyg, helt underbart och åh vad jag önskar jag hade köpt mer, kontrastrikt och spännande för henne att kika på. Premiärturen, T:et är spännande! =)
På bilden ovan har Tiril också sin vår-mössa som jag sydde till henne innan hon föddes, varmt nog för den nu! Och Kiron har på bilden nedan sin elefantmössa som jag sydde innan jul, han har inte heller hunnit använda den tidigare då den bara är trikåfodrad.
Och 2 livebilder med Tiril i sina babyjeans som jag sydde i Januari i väntan på henne, med 2 olika muddar beroende på kön, men jag tycker ju att hon kan även använda de turkosa! =)
Senaste tiden har det blivit mer klippt än sytt, men jag har flera projekt i "planeringsstadiet", gäller bara att finna tiden att sy. Bla. ska Tiril få en till barnvagnsleksak... Det är lättare att klippa ut plagg än att sy, med Kiron hemma. Han har på sistonde varit hemma från dagis en hel del...hoppas det ska bli mer tid framöver!

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara livebilder med fina kläder. Jag tycker absolut att turkos även passa på tjejer.

    SvaraRadera
  2. vilken fin liten tjej ni fått =)
    jättefin i sina jeans och vilken fin leksak du sytt!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...