måndag, juni 14, 2010

Heja Sverige? Årets första T-shirt!

, Nu är det ju fotbolls-VM, och även om jag inte är en fotbollsfantast och Sverige inte ens är med, så har jag sytt en kron-tröja till Kiron, i stl.104! Den första T-shirt i år som jag sytt...han har redan en hel del men några till får väl plats i lådan? =) Denna har jag sytt av en större T-shirt jag fyndat på Erikshjälpen.
Något jag inte blev riktigt nöjd med här är att jag drog kantbandet i halsen lite för mycket, blev lite svajigt. Jag gjorde detta för att några av tröjorna jag sytt till honom varit så trånga att få över huvudet...men nu blev jag övernitisk åt andra hållet istället! Jaja, men tröjan fyller helt klart sitt syfte...Nu vill vi ha sol!!!
Fläcken som syns tydligt på bilden är nyligen sölad saft!! Den syntes inte lika väl i verkligheten...tröjan är något mörkare på riktigt. Och inte sned som det ser ut på bilden!
Jag behöll de befintliga fållarna i ärmarna och midjan. En inte jätteglad livebild på Kiron i tröjan...han har samma dag ramlat och slagit läppen så han har fläskläpp, lilla stackarn!
Såhär såg den större T-shirten ut innan jag slaktade den...Jag har en till här hemma om någon är intresserad av en liknande tröja som Kiron (räcker upp till stl. 116, skulle jag tro), eller mössa eller liknande. Bara att höra av sig på mailen!

2 kommentarer:

  1. tack vare ditt fina sverige-plagg så kom väl jag på att jag har ju tyg av sånt här "kron-tyg"! tack för påminnelsen - här ska sys fotbollströja!!

    SvaraRadera
  2. Ser jättebra ut! Cool tröja till en cool kille! =)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...