torsdag, juni 17, 2010

Kika in i mitt tygförråd!

Har lite svårt att få tid att sy för tillfället (igen!), igår tex. fick jag hämta hem Kiron från dagis då han ramlat och gjort illa handen...vi fick åka till akuten och ta en titt. Som tur var är inget brutet, men han har ett ont sår och blir hemma från dagis idag...(han går 3 dagar i veckan, tis-tors).
Häromdagen fick han iallafall följa med upp och sortera klart mitt tygförråd, tyckte han ju var rätt kul, att leka med tillbehör som bjällror och dylikt...
Så...här är mitt tygförråd! Som ni ser även lite förvaring för leksaker o dylikt.
Nedre hyllan med trikåer o velour. (Det brunprickiga närmast är dock inte trikå, utan nån sort viskos (?). Ska bli en kjol till mig...)
Andra hyllan med stumma tyger, som retro påslakan, manchester o dylikt.
Tredje hyllan med sweatshirt närmast, och mer stumma tyger, och sen även en stor hög kläder jag ska sy om/av.
Högst upp har jag mellanlägg, fleece, vaxduk och vadd...
Längst in tittandes utåt...där man kan se blivande syhörnan.
Närmast dörren högar med mönster, mönstertidningar och böcker, men ca. 50 % av mina böcker och mönster har jag nere just nu, där jag sitter och syr för tillfället. Det saknas på bilderna även påsar med pågående projekt och en stor påse muddtyger... Jag vill investera i lite korgar o liknande att sortera dem i.
Jag har mina uppritade mönster i plastmappar med fack.
Här kommer jag sitta och sy längre framöver. Har periodvis redan använt syvrån, men just nu passar det bättre att sitta vid köksbordet. Vi ska piffa upp sybordet, och tapetsera sovrummet som syvrån ligger i, vi har bara problem att hitta tapet som vi gillar. Så nu får sybordet agera blombord istället!

5 kommentarer:

 1. Ännu en härlig tjej som vet att det e kul med tyger. Underbar blogg tittar gäran tillbaka.

  Ha det Antonija

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så roligt att se andras tygberoende och syhörnor :) Jag tycker att jag har mycket tyger, men du har faktiskt mer :) Önskar att jag kunde förvara mina tyger på ett liknande sätt. Jag har mitt tygskåp ståendes i vardagsrummet och det är sprängfyllt, i plastbackar på hallen på ovanvåningen förvarar jag de tyger som inte får plats i tygskåpet... Inte populärt hos maken. Det där med plastmappar med fack var ett bra tips. Jag har mina mönster i plastfickor i tre pärmar. Mycket mönster blir det!!

  SvaraRadera
 3. Grymma värld vad mycket tyger du har!!! Om du känner dig tävlings sugen så har jag en tävling på min blogg nu...

  SvaraRadera
 4. Tack för titten! Nog har du ju en hel del! Alltid lika kul att se andras samlingar!

  SvaraRadera
 5. Kul! Inspirerande :)
  Tack för tipset med plastfickor för uppritade mönster. Smart!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...