tisdag, februari 08, 2011

Min lilla gumma har fyllt 1 år!!!!

Igår fyllde Tiril 1 år! Ja jisses vad detta år har gått fort, hur ska man hinna med?
Jag sydde 4 plagg till henne, har fler på gång men dessa var de hon fick igår. En kuvertbody i stl. 92, i det svarta elefanttyget från Znok-design av Johanna Ahlard. Mönstret kommer från Ottobre nr. 3 2010, Hau Hau, första gången jag provar ett Ottobre-mönster faktiskt. Jag gjorde varianten med puffärm, och satte även dit långa vita ärmar under. Är väldigt nöjd med mönstret, det sitter bra!
Vit trikå från gömmorna, rosa muddväv från en nedlagt sybutik.
Till bodyn tights i svartvitrandig velour från Stoff och Stil, och mudd i midjan i samma rosa muddväv. Stl. 86, Meedom & Meedom.
Hon fick även ett par sen länge tillklippta muddbyxor i cerise velour med lila stjärnor, från Ohlssons. Muddväven är från Stoff och Stil. Mönstret är eget.
Och sist men inte minst en sommarklänning, eller ja, man kan ju faktiskt ha body under, halterneckmodell, i samma tyg som min holkärmströja, kantad med lime muddväv från Stoff och Stil. Mönstret är egenritad, med inspiration från en klänning från H&M. Kjoldelen är helcirkelformad och bra "snurrkjol". =) Jag satte tryckknapp i nacken, halshålet är inte stort nog att få över huvudet. Stl. 86/92.
Och såhär söt blev den nyblivna 1-åringen i bodyn!
...och med byxorna till...de blev nästan i minsta laget, eller alltså de sitter perfekt nu men har inte så mycket växmån känns det som? Fast det kanske blir annorlunda när hon väl börjar knata omkring.


Mammas älskade goa tjej, redan 1 år!!!!!

7 kommentarer:

  1. Vilka söta kläder!

    Jag har en liten fråga. På vissa av dina klädesplagg har du ett svart märke där det står lillspooky på. Hur har du fått tag på sådana? Jag menar, var beställer man sådana märken?

    SvaraRadera
  2. Oj, vad du har varit produktiv! Gillar speciellt bodyn och solklänningen. Mina döttrar har haft solklänningar i den modellen, kanske jag ska ge mig på att sy nya? Grattis till 1 åringen, visst är det gräsligt vad tiden rusar fram?!

    SvaraRadera
  3. Så mycket fina kläder och vilken söt tjej!!
    Grattis i efterskott till stora tjejen!!

    SvaraRadera
  4. Åh så söt hon är! Gillar klänningen jättemycket. Kanske skulle ge mig på ett mönster till mig själv i samma modell :D. Skulle sitta fint till sommaren.

    SvaraRadera
  5. Grattis i efterskott! Ett år går väldigt fort! Som alltid jättefina kläder :)

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket för länken. Uppskattas oerhört mycket!

    SvaraRadera
  7. Oj, vad tiden går, de växer så fort. Härliga plagg, gillar bodyn och tightsen, super fint!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...