onsdag, februari 03, 2010

Uppdatering om bebis, och lite sytt.

Om bebis: Ja, vi väntar och väntar och väntar...tjurig liten en som inte verkar vilja komma ut! =) 12 dagar över BF idag! I måndags var vi inne och gjorde ett försök till hinn-svepning men det gick inte att komma åt hinnorna...=( Så vi fick tid bokad nu på fredag, ska in för utvärdering (se hur "mogen" jag är) och förhoppningsvis igångsättning (de kan väl inte skicka hem en när man är i v.43, det är vi på lördag)!!!
Nåt kan ju hända av sig själv före men... Men det är nåt som händer ändå faktiskt, för imorse gick slemproppen!! JIPPI! Det kan fortfarande dröja dagar men jag vet iallafall att kroppen inte är helt borta...=) Så till nåt sytt... Sytt en del hemlisar på sistonde som jag inte kan visa än, men den här mössan är till vårt knytte framåt våren, alltid nåt! =) Ca. stl. 44 skulle jag tro? Eget mönster. Trikå köpt på Tradera, vit trikå på insidan.
Nu ska jag kika i nya Stoff och Stil-katalogen som kom i brevlådan idag!! =) Vi får se om det kommer nåt mer inlägg från mitt håll innan bebis kommer, i annat fall får ni ha det så bra så länge!

12 kommentarer:

 1. titta ut lilla bebbe.......

  så otroligt spännande med tillökning. hoppas det sker snart!

  SvaraRadera
 2. Åh, så spännande! Förstår att det börja kännas segt nu... En sån fin liten mössa! Tänk så roligt med små bäbisplagg. Håller tummarna för att det inte dröjer så länge till förrän tvåan bestämmer sig för att komma ut!!

  SvaraRadera
 3. åhh vad spännande!! lycka till med förlossningen! jag hoppas jag med kommer igång snart :)

  SvaraRadera
 4. Hinnsvepning, hinnsvepning, hinnsvepning, jag svär vid den. Om proppen har gått så torde du ju rimligtvis vara ganska nära. Då måste de ju komma åt iallafall, och vecka 43 - stackare... De som väntar på något gott väntar aldrig för länge - vilken lögn.....

  SvaraRadera
 5. Lycka till! Hoppas den lill* kommer snart.

  SvaraRadera
 6. Åh gudars vad drygt det är att gå och vänta...jag gick över med 15 dgr med mitt första barn och varenda dag var såå lååååång...men de kommer ju ut till slut ;)
  Hopaps det händer ngt snart då, lycka till!

  Och mössan är jättefin!

  SvaraRadera
 7. Vet hur det är att gå över tiden... gick över 1 vecka med första, 2 v(och blev igångsatt) med andra, men tredje gången gillt tänkte jag och började klunka hallonbladsthe i vecka 30 när det var dags igen - OCH BEBBEN KOM PÅ UTSATT TID!!!
  Hoppas din också tittar ut nu.

  SvaraRadera
 8. Åhh - hoppas att den lill* vill komma ut snart :-)
  STORT lycka till :-)
  Jättesöt mössa förresten!

  SvaraRadera
 9. oj oj oj, det är kanske att sy så mycket som gjorde att lilla bebbe trivs där i. men nu måste hon eller han komma, nästa inlägg finns en liten hemma hos dig. LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 10. Nu har säkert bebisen kommit! Man får väl gratulera! Fin mössa också!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...