söndag, januari 24, 2010

Bodysuit-prototyp och min första hjälm-mössa!

Här väntas fortfarande på bebis!!! Måste väl hända nån gång, men det känns nästan nu som "om" bebis kommer snarare än "när"....=( Jag har tagit bort graviditetsräknaren då den börjat räkna uppåt igen!!

Jag provade för nån vecka sen på 2 för mig nya mönster och plagg att sy.

Provade på både hjälm-mössa och bodysuit i det härliga bruna tågtyget!

Mönstret till denna knåpade jag själv, men är inte helt nöjd, behöver lite ändringar. Bla. kanske ni ser att kantbandet blev lite knas i benen, det blev ett fel-tänk från min sida som jag fick korrigera i efterhand. Har satt en kil baktill vid rumpan fast det inte syns här. Benen ser kanske lite smala ut, kan nog bredda lite fast jag gillar när de sitter rätt tigtht. Risken är oxå att de blev lite långa. =)

Men allt som allt tror jag nog bodysuiten kan bli rätt fin på ändå! Ca. stl. är nog runt 62/68. Hjälm-mössan var rätt enkel att sy, jag använde mönstret nedan (VI 5220), riktigt retro! Men jag fodrade inte min mössa utan sydde i enkel trikå. De hade också satt kantbanden lite annorlunda. Mönstrets storlek är 63, men den färdiga mössan är nog snarare runt 68-74! Jag har ritat ett eget mönster i mindre storlek efter en befintlig hjälm-mössa som jag får se om jag hinner testa framöver...
Finns många roliga modeller i detta mönster! Jag hoppas bla. på att hinna prova den annorlunda bodyn som man knyter över magen, sett den i två andra sybloggar men minns tyvärr inte vilka!

2 kommentarer:

  1. Jättefina babykläder, gillar det bruna tågtyget!
    Mönstret på babykläderna verkar spännande!/Åsa

    SvaraRadera
  2. Grattis du med till kommande bebis. Fina grejer du syr.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...