tisdag, maj 11, 2010

Busig skrutta i bortglömd förklädesklänning!

Jag fortsätter köra på med mina livebilder, men jag lovar, SNART kommer det nåt nysytt, har flera grejer på gång och syr småsnuttar här o där när jag hinner.
Men nu till nåt gammalt...Jag har ju faktiskt sytt lite tjejkläder tidigare, fast vi bara hade en kille, men man vill ju ändå prova på. Det mesta av dem har jag sålt eller gett bort, men en del har blivit kvar här hemma. Som denna förklädesklänning jag sydde långt innan Tiril ens var påtänkt. Tänk om jag vetat då när jag satt där och sydde, att denna skulle min egen dotter ha inom en inte alltför avlägsen framtid. =)
Kommer definitivt sy fler såna här klänningar till henne, med en del ändringar av mönstret, bla. ska jag göra axlarna lite smalare, och ev. använda tryckknappar istället för snörning även under armarna. Modellen är två hela stycken fram och bak, som knäpps på axlarna och knyts under armarna, alltså öppen i sidorna.
Hon har också visat att hon uppskattar skallrorna jag sytt till henne, de är delikata! =)
Känns bra att de "bortglömda" kläderna nu kommer till användning! =)

6 kommentarer:

 1. Så søt ho er! :D Likte den modellen veldig godt :D
  Marie

  SvaraRadera
 2. Tack för erbjudandet om att låna Tiril som mössmodell. Jag bestämde mig dock för att satsa på de två minsta modellerna så här i början... Kan ju inte sy hur mycket som helst innan jag vet att modellen är bra ;) även om de går fort och lätt att sy... Återkommer kanske :)

  PS. Vilken söt liten skrutta!!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad söt och är och mammas elefant verkar uppskattad :D.

  SvaraRadera
 4. Så himla fint!!! Vilket härligt tyg!! Gud såå sööt Tiril är!

  SvaraRadera
 5. Söt klänning, men i dessa bilder var det skallrorna som fångade min uppmärksamhet. De är ju supercoola!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...