lördag, oktober 16, 2010

Livebild på 5 mössor, tygfynd och blått i byte!

Titta vilken härlig bild på mottagarna av de 5 mössorna jag sydde tidigare! =) Mamman berättar att de blev mycket uppskattade och t.o.m. används inomhus, jag blir så himla glad av att höra sånt! Har gjort ett litet tygfynd, tycker det är så härligt! Längtar efter sommaren...Det är en liten bit, som en liten kappa bara, men så fin! Ganska stort mönster dock, vet inte riktigt vad jag ska göra av den, om jag använder till en klänning eller liknande, kanske en jacka? Om jag inte vågar mig på tyget själv så lägger jag ut det på Tradera...Vet att det finns många sömmerskor där ute som säkert skulle kunna få ut mycket fint av det!
Oxå har det blivit lite blå tyger på sistonde...Jag hittade det blå manchestertyget överst samtidigt som bondgårdstyget, så fint, ska bli byxor till Kiron bla. =)
Och de två nedre tygerna fick jag i ett tygbyte med Made by Mamma Mia, hon har nog inte hunnit få sin del av bytet än...=) Jag fick två fina blå tyger, det i mitten är lite ribbat, ser framför mig en hängselklänning till Tiril...och det undre en mörkblå härlig velour som kommer bli användbart till bla. byxor! Tack!!


3 kommentarer:

  1. härliga mössor, och vilket mysigt tyg, blir säkert någon fin förklädesklänning eller jacka :)

    SvaraRadera
  2. Vilket söt gäng av underbara goa ungar i supersnyggamössor! är Tiril i gruppen, är hon sååå stor nu?

    SvaraRadera
  3. Aleisa: Hehe nä det är inte Tiril!! Dessa barn är en grupp syskon jag sytt till! =)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...