onsdag, december 15, 2010

25 dregglisar, 8 vintermössor, 3 trikåmössor och 2 haklappar...

...kommer finnas till salu på Tradera och framöver i Till Salu-bloggen! Kika dit om ni ser nåt ni gillar! Ni får ursäkta mörka kvällsbilder....=(
Jag har idag märkt min stora hög med färdigsydda vintermössor, dregglisar, trikåmössor och haklappar, som blivit liggande alltför länge (de var tänkta att komma ut till salu bra före jul) eftersom jag klantigt nog fick slut på namnlappar, och har väntat flera veckor på dem...De kom igår, äntligen!!!Det är både baggy fleecefodrade vintermössor, vanliga trikåmössor, dregglisar fodrade med trikå, flanell, frotté eller fleece, och 2 haklappar. Dessa tre är sydda i retro bomullstyger, de två yttersta är fleecefodrade och den i mitten har trikåfoder.
4 av mössorna och dregglisarna blev matchande och säljs som set, resten är icke-matchande och säljs var för sig! =)


Har också gjort en modell på haklappar, avsedd för smakportioner och matning. Perfekt för den lilla bebisen som nyligen börjat äta riktig mat! På baksidan av dessa har jag satt plastad frotté.

2 kommentarer:

  1. Oj, vad du har varit flitig. Kul att se samlingen lyckatill med försäljningen!

    SvaraRadera
  2. oj oj vad du SYR! med bebis hemma o allt! klänningen med drakar på var helt otroligt fin, välsydd och med fina detaljer =)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...