torsdag, augusti 12, 2010

Amningsfilt med namn & datum till Tiril! =) Och vagnsleksak!

Äntligen är jag klar med denna! Detta har varit ett pågående projekt sen Tiril föddes, men en massa annat har kommit före och emellan och jag har sytt på filten bara då o då...Men häromdagen sydde jag dit kantbanden och namnlappen...klar!!!!
Under arbetet med denna har jag förfinat min färdighet med applikationer, känns det som, vet nu hur jag vill ha det. Filten är 77 x 67 cm och utklippt efter en annan filt jag hade hemma.
Ena sidan är i Stampe-tyget från Åhlens, med datum-applikation i vitt stumt tyg med kort lugg, vet inte vad det är för sorts tyg men jag har köpt det på Erikshjälpen. Andra sidan är i det vita tyget, med namnapplikation i kanintyget. Denna applikation blev lite bucklig men jag är nöjd ändå! =)
Kantband i rött.
Sydde också för länge sen nu en vagnsleksak i form av ett hjärta, med detta vita tyg på ena sidan, och rött tyg med vita hjärtan på andra sidan, tycker den matchar fint! Båda sidorna har en T-applikation.
I 2 av filtens hörn har jag satt en ögla av kantbandet, i dessa är det tänkt att jag ska sätta en ring till duschdraperi som fäste bakom nacken när jag ammar offentligt, och Tiril kan ligga under filten som hänger ner! =) Så slipper man flasha sig så mycket, och lillan som dessutom är i den åldern då hon är väldigt lätt distraherad under måltiderna, kan äta mer ostört.

7 kommentarer:

 1. Jättefint tyg och väldigt praktiskt låter det som vid amningen!

  SvaraRadera
 2. Vad många fina saker du syr! Filten var ju bara helt underbar!

  SvaraRadera
 3. Hmm... jag är ju lite trög, men jag fattar inte hur amningsfilten funkar. eller vänta nu, du hänger fast den som en haklapp på dig själv?? Förutom flashandet så är det bra att skydda sitt barn och sin barm mot den begynnande kylan! :)

  ps. tycker om din tävlingsblogg, smart idé! tipsar om min egen tävling. :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Agneta: =) Ja ungefär som en haklapp, men jag lägger filten mer över ena axeln, där Tiril ligger. Öglorna sitter diagonalt mot varandra. =)

  SvaraRadera
 6. Hej! SÅ fint - ääälskar kaninerna! Är de återvunna eller nya?
  Mvh
  SöstraMi/Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel