torsdag, augusti 19, 2010

Piffat upp badrummet!

Fodralet till dynan på vårt badkarsskötbord var helt slut, så nu har jag tagit mig tid att sy ett nytt! Och när jag sytt det tyckte jag det skulle vara kul med nåt matchande, så jag sydde en förvaringskorg till tvättlapparna så behöver vi inte ha dem liggande där i en tråkig ful hög.
Skötbordsunderlägget och korgen går också i badrummets färger! =)Materialet är vaxduk köpt på Jysk, och rosa snedslå jag köpt på Tradera. (Ursäkta klädröran under skötbordet...=))
Korgen kan man ha både hängande (sytt fast kardborrband baktill) eller stående under. Har ej använt mönster utan måttat själv. Tänkte först lägga i en bottenplatta i korgen men när den var klar så var den så styv ändå så det behövdes inte.

5 kommentarer:

 1. Hej! Det blev superfint! Det är alltid bra med några förvaringsaskar vid skötbordet.

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det blev! Jag borde också ta och sy de där "praktiska" grejorna som ligger och väntar på mig...

  SvaraRadera
 3. Så jättefint det blev! Vad glad jag blev när jag läste din senaste kommentar. Roligt när någon kan gissa sig till att kläderna är mina :D.

  SvaraRadera
 4. det blev ju jättefint!! faktiskt mycket kul man kan göra av tyg, tackar för all inspiration=) just skötbordsgrejer är ju så fula annars;).

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren på min blogg =) Det där var ju jättesmart. Fodralet till vår dyna på skötbordet är helt sönder också, men har jag inte haft en tanke på att man kanske kan sy ett nytt själv. Men vårat går liksom upp som kanter på sidorna och i huvudändan så jag undrar om det går... :/ Just nu är det tejpat och inte alls speciellt snyggt i alla fall..

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...