söndag, augusti 01, 2010

Nya tyger, retrotyger, och en superrolig mönsterbok!

Har ju inte kunnat låta bli att handla åtminstonde lite tyg på rean...(skulle gärna handlat mer!!!) speciellt velour önskar jag mig mer, har lite av det... På Ohlssons, som är min enda stora tygaffär med trikåer och sånt inom ca. 6 mils avstånd, blev det detta:Överst till vänster turkosgrönrandig velour, bredvid det cerise velour med lila stjärnor, underst till vänster multirandig härlig mjuk trikå (ska bli plagg till både mig och Tiril), och bredvid svartgrålimerandig trikå (till mig och Kiron). En bit turkos mudd blev det oxå, och gummitråd! =)
Och på loppis (Erikshjälpen) har jag hittat detta; en härlig retro gardinkappa med superfina färger! Kan bli mycket fint.
2 st gulvita örngott i toppskick!
Och en bit av detta satin (?) tyg i ceriselila.
Bland det bästa av allt; min sambo hann få tag i denna bok (gäller att vara där i öppningstid annars går allt kul i ett nafs!) åt mig!
Kolla vilka roliga modeller, och detta är inte alla. =)Den ser jag fram emot att prova att sy ur, satt igår och bara kikade igenom bilder och mönsteranvisningar m.m....MYS! =)

7 kommentarer:

 1. Vilken frän bok :o) Nu blev jag lite avis ;o)

  SvaraRadera
 2. Fin blogg du har, och fina kläder!
  Blev oxå avis på mönsterboken... en sån skulle man ha...

  SvaraRadera
 3. Vilka fynd! Jag menar, både kanonfina tyger (gillar det stormönsatade blå-lila-brun-mönstade skarpt) och en bok som verkar roliog! Tänk att man kan få sin sambo involverad i jakten på fynd.....! Här hemma blir det nog svårt.... suck!

  SvaraRadera
 4. Vilka fynd! Det är alltid roligt med nya böcker/tidningar, man blir snabbt sugen att testa nya grejer.... Vilken förmån du har, en sambo som är delaktig i jakten på FYNDEN!

  SvaraRadera
 5. Läste att du hade lite klent med velour, det har inte jag;) Du kanske vill göra något byte. Antingen tyg mot tyg eller något sytt mot något sytt, eller något annat:)

  SvaraRadera
 6. Fina fynd du gjort. (Det cerisa/lila är en kypert). Vilka läckra dräkter i boken!

  SvaraRadera
 7. Jättefina tyger och kul bok!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...