torsdag, december 08, 2011

Pepparkaksbrunt, hjärtan, rödvitt och domherrar!!

Visst låter detta juligt? Fler av mina härliga jultyger har kommit till användning...som jag sa tidigare, man kan riktigt frossa i det hur mycket som helst, är så kul!!!!
Nu blev det en liten pepparkaksbrun hjärtklänning i stl. 62 med vita kantband, och zigzagband framtill. Knyts bak i sprund i nacken. Eget mönster.
Och 2 st kjolar i 6 våder vardera, kombinerat ett rött tyg med vitt mönster med pepparkaksbrunt hjärttyg, och på den andra grått tyg med domherrar. Båda fick vit mudd och kantband. Eget mönster, inspirerats av en Me & I kjol men jag har ju också sett liknande runtom i andra bloggar tidigare (Gekko har väl liknande mönster men kanske mer vippigt?)  Dessa var så kul att kombinera ihop tyger till, fick begränsa mig!!
Stl på dessa är lite luddigt, haha! Tänkte stl. 80 vilket de också passar, men de sitter nog fint ända upp till 98! Dottern har 92/98 mest och se så fint de sitter!

Kommer finnas till salu på facebook, min Epla-butik och till salu-bloggen!

5 kommentarer:

 1. Vilka läckra pepparkakskjolar.

  SvaraRadera
 2. Jättefina kjolar, härligt "juliga"!!

  SvaraRadera
 3. Åh, så fina julkjolar! Nu börjar man sakta men säkert få lite mer julkänsla. Fattas bara snö. Det kom några flingor häromnatten här på västkusten, men det försvann dagen efter. Inte som förra året direkt...
  De här smällkaramellerna får du säkert sålt med en gång!

  SvaraRadera
 4. Jättesöta jul kjolar!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...