lördag, december 31, 2011

Dinomössa som nyårspresent, och ett GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER!


Gott nytt år på er!!!
Vår nyårsafton blev lite annorlunda än planerat. Var meningen att jag skulle jobba 7-16 idag, och 13-20.30 imorgon...så blev det nu inte... Jag är galet förkyld med hög feber och har knaprat alvedon och ipren hela dagen för att ens orka sitta uppe... Matlusten är inte på topp men 3-rätters har vi ätit. Båda barnen är också sjuka, och gnälliga, Kiron äter så dåligt så vi funderar på om han kan ha fått halsfluss...men vi har försökt göra det bästa av det iallafall. =) Barnen har fått nyårspresenter, Tiril fick en docka, och Kiron fick en kassa-apparat och en mössa jag sytt åt honom! Var meningen han skulle fått denna till jul men jag hann ju inte med mig.
Denna har jag sytt efter eget mönster, efter inspiration från en köpemössa som blivit för liten. Tygerna är olika fleecetyger från lite här och var, och mössan är till hälften fodrad med svart trikå från Stoff och Stil.

På de första livebilderna jag tog såg Kiron jättesur ut, men efter lite övertalan så såg han snarare överglad ut, hehe!


Vi går alltså in i det nya året inte krya, men hoppas att det snart går över och att våren ska vara friskare (hösten har faktiskt varit ovanligt sjukt, men det hör väl också till lite med Tirils dagis-start. Synd bara att man känner sig så hjälplös när barnen mår dåligt. )
Iallafall, jag vill önska alla mina bloggläsare och vänner ett GOTT NYTT ÅR!!!!

3 kommentarer:

  1. Vilken cool mössa! Känner igen det där med antingen en suris eller ett påklistrat leende :-) God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år önskar jag dej, hoppas att det blir mycket bättre än vad det började!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...