söndag, juni 03, 2012

Avslutar veckans re-do för denna gång, och en tillbakablick...!

Nu har jag haft min egna utmaning "Veckans re-do" i ganska precis 7 månader, sen i November, med nån veckas paus nån gång. Har blivit mycket roliga kreationer.  Och högarna med kläder att sy om har minskat något.

Nu för tillfället känner jag att jag har så mycket att göra inför bröllop och dessutom beställningar att sy klart (har ju beställningsstopp än också), så jag tar och avslutar utmaningen för denna gång, kanske återupptar jag den om nån månad igen (behövs ju alltid och är så kul!!!), annars har jag redan en ny utmaning till mig själv i tankarna. =) Och, jag behöver ju inte låta bli att sy re-do om andan faller på då och då.

Den sista kreationen kom av dessa byxor, som jag redan sytt om överdelen från, till en kjol till mig. =) Mittendelarna på benen tog jag också tillvara...
...och sydde ett par neutrala bloomers/mamelucker till dottern! Jag tycker det är så fint på sommaren till tunikor och klänningar.
Var frestad att sy nån applikation eller upp-piffning på dem, men lät bli då tanken just var att de ska passa till mycket i garderoben.
Mönstret är mitt eget avkortade byxmönster, breddat det lite för bra pös.
När jag har livebild kanske den hamnar här! =)

Så till tillbakablicken....Det har under månaderna i utmaningen blivit sytt:
11 klänningar
8 kjolar
3 tights
3 mössor
4 jeansbyxor
3 tröjor
1 singoallatopp
1 puffbyxor
Och jag har sytt om 15 toppar/damlinnen, 1 klänning, 6 tröjor, 1 par byxor, 1 kjol, 4 jeans, 2 T-shirtar, och under tiden i Klockarbarns Återbruksutmaning också 2 gardiner och 2 påslakan =)

Vill ni kika tillbaka på det sydda kan ni se under etiketten "Re-do" till höger här.

Som sagt,  min re-do sömnad är långt ifrån över, älskar re-do!

1 kommentar:

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel