torsdag, februari 21, 2013

3-åringens nya överdelar.

Hej på er! Här vabbas det för fullt, då min lilla 3-åring åkt på "förkylning" med mycket hosta och feber. Var till doktorn med henne idag och nu hoppas vi det vänder, hon har inte varit riktigt sitt egna glada lilla jag idag. Inget sytt har det blivit heller då hon ville ha mycket närhet.  
Invigde iallafall den nya "Guldlock"-tröjan. =)

Överdelarna hon fick i present på 3-årsdagen var ju dessa, en Guldlock-tröja och en sommarklänning/tunika

Klänningen är omsydd från en tunika jag tröttnat på, klippte ut av tunikans nederdel. Stl. 98/104. Hade först tänkt armar i ett annat tyg på den men fick klippa bort dem då jag inte tyckte jag fick till dem snyggt, och jag sydde istället rullfåll i armhålen. Fållen nertill behöll jag, och i halsringningen sydde jag kanal med resår. Sydde också på ett satinband i midjan som en kanal med resår under. Mönstret har jag gjort själv, lite "hitte-på". ;) 

Guldlock-tröjan är sydd i stl. 104, det söta Guldlocktyget är ursprungligen från Liandlo men jag har köpt det på facebook. Den gula jerseyn till armarna hade jag liggande hemma, och likaså muddväven i halsringningen. Eget mönster. 

2 kommentarer:

  1. Hej läser don blogg & inspereras av din blogg.. =) gillar att redo gamla kläder till olika saker.. Men läste nu att du köpt tyg på Facebook? Är det någon sida? Vilken? Med vänlig hälsning, sara

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel