lördag, december 12, 2009

Beställning i juliga färger!

En rolig beställning, jag skulle göra ett set med namn nånstans på setet! Till en liten Tyra i stl. 86. Namnet hamnade på rumpan, finast så kändes det som. Tygerna valde jag, men det fick gärna vara rött med. Blev en hel del rött! Färgskillnader på bilderna beror på olika inställningar på kameran...men den undre bilden här stämmer nog bättre!
Byxor i klarröd twill, för att undvika för mycket tomtekänsla tog jag röda muddar till. Tyg till applikationen är jag faktiskt ovetande till vad materialet heter, ett stumt lent tyg, med lite lugg, i naturvitt. Första gången jag applicerar ett helt namn, är roligt med applikationer!
Mönster i grund Meedoms form 2, ändrat som alltid...Tröjan blev i Stoff och Stil´s jersey med röda elefanter på naturvit bakgrund. Ärmar i röd jersey, mudd i ärmslut och muddrullå i hals. Halsen blev möjligen lite stor men inte så det stör tycker jag.
Modell i raglan, grundmönster Meedoms form 1 men ändrat som vanligt...
Hoppas att beställaren och mottagaren kommer bli nöjda!!!

3 kommentarer:

  1. Såklart de blir nöjda, jättefint set!!

    SvaraRadera
  2. Håller men LillaBarn....beställaren kan inte bli annat än nöjd. Setet är jättefint!

    SvaraRadera
  3. Så gullig och julig set. klart det är 10 pöang till dig. jag hoppas där inne finns en flicka för jag vill skicka en klänning, hehe. håller tummarna. kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...