torsdag, december 10, 2009

Massor av tyger!

Ja...jag har ju babblat ett tag om tyger hit och dit, haft köpstopp på nya tyger men köpt lite då o då på loppis, kan ju inte låta bli, och dyra är de ju inte heller! Nu har jag ju även fått köpa lite nya tyger som tågtygerna, och idag hämtade jag ut ett paket från Stoff och Stil med chokladbrun velour och massa tryckknappar (stort behov, man ruinerar sig ju om man köper här hemma!!)
Här kommer de flesta av tygerna jag hittat mestadels på loppis och Tradera de senaste månaderna, och lite mönsterböcker!! Hoppas ni inte tycker det blir långrandigt, massivt inlägg...=)

Loppisfynd man blir glad av!! En fin bit i gult med kaniner och hjärtan!

Detta tyg fick jag vänta länge på, beställde från Ellos i Augusti-September nån gång, kom i November...var restnoterat länge. Mönstret är så stort, jag ska använda en del av tyget iallafall till att klä om Kirons lilla fåtölj har jag tänkt!
Grön vaxduk med vita prickar!
3 tyger i färgglada mönster! En turkostonad trikå med tropik-mönster, (ska bli T-shirt), ett örngott med sommarmotiv och en bra bit blå trikå med sommarfrukter!
Traderaköp, ljusblå velour med blommor, fin!! Kanske tunika eller nåt liknande?
Den chokladbruna velouren från Stoff och Stil, byxor till Kiron, och himmelsblå velour från Eriks...
Några nya mönsterböcker (har även köpt en hög med lösa mönster....) är alltid roligt! "Barnkläder lätta att sy och sticka" av Heine och Barthel, "Sy & Sticka till Barnen" av Wägner och Söderström, och Nya Barnkläder 62-104 cl" av Gynther.
Har en hel del mönster jag längtar efter att testa! Den första är från loppis, de andra har jag köpt på Tradera.
Traderaköp, grå trikå med tribals! Ska bla. bli tröja till Kiron är det tänkt.
5 tyger i julens färger! Rött bomullstyg med vita hjärtan, Erikshjälpen. Finns en bit på Tradera!! Ljusrosa bomullstyg, en gardin från mammas förråd, med röda rosetter. Dessa har jag ju redan nallat av...=) En stor bit röd twill (?) som jag oxå redan börjat sy av, naturvit manchester och röd manchester.
Mörklila smalspårig manchester med äpplen! Finns en bit på Tradera.
Ett viskos (?)-tyg i blått med vita prickar, lite 50-tal över det! Har hemliga planer för det...Ett rutigt bomullstyg som ska bli muddbyxor till Kiron, och ett till rutigt i trikå, vi får se vad vi hittar på...
Joggingtyg i grönt, lite juligt, lingonblommor? Finns en bit på Tradera oxå! En hel hög med joggingtyger! I svart, mörkgrönt, gråmelerat, grönt, rosa och grått...De tre till höger har flossad insida.
Jag gillar joggingtyg, tycker det blir mysiga byxor.

5 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket fina tyger.... Jag har oxå köpstopp, fast det har inte funkat så väldans bra...

  SvaraRadera
 2. åååh, jag bara suckar, vilka fina tyger du fått hem!!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad många härliga tyger att sätta saxen i.

  SvaraRadera
 4. He, chansar och skriver, och får se hur fort du svarar... har du möjlighet att sy mot beställning? Tyger har jag...men tänkte om du har ork och lust just nu...Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Många fina tyger! Båda kanintygerna är underbara. Hoppas det kommer bilder på fåtöljen så småningom. God jul!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...