tisdag, december 08, 2009

Vinst från Mysebo Design!

Idag landade denna sötnos i vår brevlåda! Sjöormen Signe som jag vann från Mysebo Design!! Skallran är tänkt att sparas till lill*n i magen, men Kiron blev överförtjust och har därför fått låna den så länge. Här hjälper han mig visa upp den för fotografering....=)

...oxå får den pussas och kramas lite med Kirons favvogos Bä! Tack så mycket för den superfina vinsten, Mysebo Design!!!!
Har fått några fina tyger i brevlådan på sistonde, ett kom idag som det kliar i fingrarna att få börja sy av, men jag håller först på avklara några beställningar...men sen hoppas jag att jag hinner sy några plagg till Kiron innan jul! =)

Hinner ni sy lika mycket som vanligt?? Idag har sömnaden fått samsas med lussebak här hemma....=) Och då var det ändå första gången jag hann sy på 5 dagar...

Måste snart lägga in ett tyg-inlägg oxå, har ju samlat på mig en del från loppis o Tradera igen. På tal om Tradera, har några tyger ute där nu om ni vill kika!

2 kommentarer:

  1. Glad jag blir!
    Tror att Signe gillade att pussas med Bä

    SvaraRadera
  2. Fina tyger du hittat. Är de från jofotex? Fattar inte att du orkar sy bodys? Jag nöjer mig med att trycka på dem! Fina saker du gör!
    Mvh ida.p

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...