onsdag, december 23, 2009

Ett till inlägg innan jul...Kirons julklappskläder! Massa bilder!

Har hunnit sy klart de kläder jag tänkt till Kiron i julklapp + en bonus T-shirt!2 par byxor i orange och i brunt, och till dem en brun tågtröja som matchar båda. Till de orange också en gråsvart tröja med tribals. Och bonus T-shirten, med blå tåg!
Det brunorange setet ska Kiron få ha imorgon julafton på förmiddagen...på kvällen ska han ha en köpt skjorta från Kapp Ahl! Såhär sitter den gråsvarta tröjan och orange byxorna. Som vanligt livebilder i full action, svårt att stå still!
Bruna velourbyxor i stl. 98, med utanpåfickor kantade med orange muddrullå, och orange mudd i midjan. Resår i bensluten. Mönster eget. Velour från Stoff och Stil, mudd från Ohlssons, resår från lokal syaffär.
Orange joggingbyxor med orange mudd i midja och benslut, mönster Lennartssons "Sy barnkläder i mjuka tyger", stl. 100. Joggingtyg och mudd från Ohlssons. Tröja med tåg,"fejk" T-shirt och vita ärmar. Brun muddrullå i halsen. Mönster i grund Meedom form 1 stl.92 (98), gjorde ej raglan för en gångs skull. La till vita ärmar...
Tågtyg från Jofotex, vit trikå från tyggömmor och brun mudd från Ohlssons.
Blå tåg-T-shirt med vita ärmar i raglanmodell. Stl. 92 (98) Meedom. Tågtyg Jofotex, vit mudd Ohlssons och vit trikå tyggömmor.
Tröja i grått tribaltrikå, raglanmodell. Meedom form 1 stl. 92(98). Svarta ärmar i joggingtyg.
Grå tribaltyg köpt på Tradera, svart joggingtyg från loppis, svart mudd från Ohlssons.
Om ni orkat läsa såhär långt vill jag återigen önska alla läsare och inspirerande sybloggare en RIKTIGT GOD OCH HÄRLIG JUL!!!!

2 kommentarer:

  1. Grymma kläder, gillar brunt och orange ihop, god fortsättning./Åsa

    SvaraRadera
  2. Supersnygga kläder. Jag blev extra förtjust i de bruna byxorna (läckert med fickorna) och tågtröjan. God fortsättning!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...