torsdag, juli 29, 2010

Än är det sommar! Linne till Kiron.

Ja fastän de senaste dagarna varit halvkalla eller regniga så är det ju faktiskt åtminstonde 1 månad kvar av sommaren!? Jag VÄGRAR ge upp redan! =)
Kiron har fått ett linne, troligen det enda jag kommer sy i sommar, han har redan så många, likaså T-shirts men där har jag en på gång...Annars blir det långärmade tröjor framöver, de används så mycket längre och det är mycket mer välbehövligt till kommande höst. Han väntar bla. på en tröja i vikingatyget, han ville ta på sig tyget som det var, haha! Är så roligt att sy till honom nu när han är så ivrig att prova.
Livebild, och det är inte för att han fryser som han står sådär för denna dag var det varmt, han är bara busig, hehe! Linnet, är väl inget speciellt med det, funkar men ingen toppsömnad. Tog ganska ribbad muddväv jag köpt på Erikshjälpen till kanterna. Stl. 104, Meedom form 1 (stl. 98 alltså).
Det jag är mest nöjd med med linnet var att jag upptäckte fagottsöm på min maskin, tycker det blev fint att fålla med och SÅ kul att variera sig.
Linnet är sytt av ett vuxenlinne jag fyndade på en marknad för 10 kr just i tanke att sy till Kiron.

Åh vad jag önskar mer tid fanns att sy! I måndags fick min bästa vän en liten kille också, man vill ju sy lite smått till honom med! =)

3 kommentarer:

 1. Ja nog ser han busig ut :D. Jättetufft linne.

  SvaraRadera
 2. Både snyggt och tufft! Skulle gärna ha ett sånt linne själv :-)

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 3. Nej, än är sommaren inte slut! Hoppas han kan använda sitt fina linne minst en månad till i alla fall! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...