lördag, januari 29, 2011

Möhipppa-outfits x 2!

I detta nu när detta inlägg publiceras (skrivit det i förväg) är jag på min bästa väns möhippa, dagen kommer innehålla relax, lekar och massa tjejsnack! =)
Jag sydde en holkärmströja/klänning till mig själv, känns som jag bara har samma samma på mig jämt annars.
Till blivande bruden sydde jag ett förkläde och målade med textilfärg, det fick även lite hjärtapplikationer!! =) Hon kommer vara så fin ;o) i detta, och slöja och tiara. Mönstret till holkärmströj/klänningen kommer från "Sy nya kläder av mjuka tyger", Åsa Lennartsson. Jag ville först ha pingvinärm men tyget räckte inte så långt, men det känns bra ändå.
Jag gillar enkla modeller till mig själv, även när jag köper kläder blir det oftast enkla modeller, och bekväma. Jag är ingen Odd Molly-tjej direkt (inte för att jag skulle haft råd att vara det heller!). Kan vara ganska mycket extra när jag är på fest, men tvärtom till vardags...
Det är inte en party-party-möhippa, eftersom bruden fortfarande ammar sin yngsta och bebisen kommer vara med under dagen, och den här tröj/klänningen känns som om den är tillräckligt fin. =)
Till vänster tröja, till höger mer klänning...så stor skillnad är det väl inte, men jag gillar långa modeller.
Jag fick sy in den jättemycket, mönstret var mycket större än jag ville ha det, över midjan och rumpan, jag förlängde det också kraftigt.
Tyget är viskosblandning fyndat på Ohlssons, och min första tanke var just till mig själv, skönt att det blev av!! Det räckte också till varsitt plagg till barnen, (kommer snart) och jag har en LITEN bit kvar också...=)

6 kommentarer:

 1. Tröjklänningen är jättefin...precis en sån modell som jag själv trivs väldigt bra i:) Den blivande bruden lär ju bli läcker i den där outfitten:)

  SvaraRadera
 2. Så snygg! Tack för mönstertipset, det ska jag prova nästa gång jag ska sy till mig själv.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni hade riktigt kul!

  SvaraRadera
 4. Tryckte på din "gilla-knapp"!
  Gillar holkärmsklänningen! Den ska jag nog prova att sy till mig själv också!

  SvaraRadera
 5. En sådan klänning vill jag också ha. Ska absolut leta upp det mönstret. Kul förkläde också. Hoppas att ni hade roligt.

  SvaraRadera
 6. Wow vilken fin tröja....bra gjort!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...