söndag, januari 16, 2011

Haklappar på beställning + lite till

Jag har sytt 5 matnings/dregglishaklappar, varav 4 st var en beställning, de blå elefanterna och gröna stjärnor o bollarna. Den lila har legat tillklippt ett tag i väntan på rätt kantband, nu blev det svart och jag tycker det blev bra! Den finns redan i Till Salu-bloggen. =)
Det lila vågade ränder-tyget är från JNY-design, de marinblå elefanterna från Stoff & Stil, och de gröna stjärnbollarna har jag hittat på second hand, tror jag. Första gången jag syr i det, men det är ett fint tyg!
Kantband från Åhléns. Mönstret är mitt eget, på baksidan har dessa plastad frotté från gömmorna.
Idag är Tiril söt i en liten kjol jag sydde för 1,5 år sen till systerdotter Wilma som fyllde 2 år! Kul att kläderna även kan gå i arv...=)
Hehe måste ju också berätta om 3-åriga sonens söta kommentar här strax efter jul, när han fick ta på sig en av de fina köpe-tröjorna han fått av farfar och bonusfarmor Carina. "Carina syat!"=) Mamma och pappa förklarade att inte alla syr kläder, man kan köpa i affär också. Fast det borde han nog veta, han har ju varit med oss och köpt kläder... =)

Han är så tacksam att sy till nu, varenda tyg man tar fram nästan vill han ha tröja i...har tre tillklippta som väntar på ihopsömnad, varav 2 utlovade typ i höstas, och 1 par byxor...=) Har också 6 utklippta plagg till Tiril som väntar, + lite annat pockande... Jag SKA, jag lovar!

4 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar på min blogg. Det är klart att du ska föra idéen vidare, men som jag skrev så är jag inte upphovskvinnan till detta.

  Härlig koentar av din pojk, visst är det konstigt med köpe-kläder :)
  Min 4,5åring berättade för en dagisfröken att jag hade _köpt_ hans overall men dagisfröken föstod inte vad som var konstigt med det, hon vet tydligen inte om min lilla sy last ;)

  SvaraRadera
 2. Snygga haklappar, himla just modell:) i dubbelbemärkelse

  SvaraRadera
 3. Tack för din komentar på min blogg, som du kanska såg är den ganska ny...men jag ska försöka få fart på den nu.
  Är det din dotter som heter Tiril? Jag bara älskar det namnet! Ville att Charlie skulle heta det om han blivit en flicka. Men så blev det inte, kanske nästa gång....
  Oj vad med bloggar och etiketter du har, får nog ägna en månad eller liknande för att kolla igenom, jag har sett mycket fint under denna korta vistelse.
  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Fina haklappar och söt modell :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel