tisdag, oktober 25, 2011

Hoodie och velourisar till vår storkille...=)

Den tillklippta hoodien och matchande byxorna som jag haft kvar till Kiron är nu klara. =) Här Kiron med uppfälld huva, notera minen, han kan aldrig se "neutral" eller glad ut om han vet att man fotar, haha!

Ang. detta med hoodie på barn, denna kommer han nog bara ha här hemma som mysplagg, är nog inget jag sätter på när han ska till dagis.... Såhär ser hela setet ut. Ca. stl. 122, eget mönster men utgått lite från Meedom för att få till det. Grå sweatshirt från mina gömmor, och grålilarandig velour från Ohlssons. Lila muddväv från Stoff och Stil. Byxorna har resår i midjan och bensluten, är så praktiskt och ger snyggt "puff". =) Mönstret blev kanske LITE brett och även lite långt, men å andra sidan så har det då mycket växmån, Kiron har inte riktigt stl. 122 än heller för den delen. Jag kunde gjort midjemudden lite tajtare så tröjan hålls uppe bättre runt midjan, men annars är jag jättenöjd! Och Kiron tycker iallafall att byxorna var jättemjuka och sköna! Nu har han nog fått sin velourbyx-skörd för i år, tror jag...=)

3 kommentarer:

 1. Underbart set, snyggt med lila på killar!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 2. Jättefint set och söt var han i det!

  SvaraRadera
 3. Super snyggt set!!
  Vet du vad som slog mig nu?! vi bor ganska nära varandra eller nära och nära men det skiljer inte 60 mil jag bor i Sundsvall :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...