söndag, januari 08, 2012

Comeback med Veckans re-do! Munktröja blir....?

Nu har jag äntligen brutit sömnads-fastan!! Känns jättebra!
Eftersom jag inte kände att orken riktigt räcker för att klippa till, fast jag egentligen behöver (har en massa plagg på lut), så tog jag mig an lite sånt där"nästan-klart"- istället. Och med det sparkade jag också igång "Veckans re-do" igen! =)
Denna gång blev det en vuxen-munktröja efter fostersyster som fick nytt liv som...
...raglantröja till sonen!
Jag har behållit kängurfickan som den var, lite kortare bara. I övrigt är alla sömmar nya. Jag återanvände också den gamla mudden till nya ärmmuddar och midjemudd.
I halsen valde jag att ta bort luvan, och kanta med svart. Kantade först som vanligt, men ringningen blev så vid tyckte jag, tycker ofta den blir så och slapp, när jag använder OL:en. (Kommer fortsättningsvis kanta med vanliga maskinen tror jag, tycker det funkar bättre). Så jag klippte bort den första ringningen jag gjorde, och valde istället att sätta vanlig mudd. Faktiskt första gången jag gör det i en halsringning! Och jag är nöjd! =)
Stl. 122, eget mönster.

4 kommentarer:

 1. Wow, vad coolt! Gissa om jag ska spara alla sambons utrensade tröjor från nu! Tack för din snälla kommentar hos mig. Tygmemoryt såg jag första gången hos Popetotra.blogspot.com men jag gjorde mitt lite annorlunda :-)

  SvaraRadera
 2. Underbart när gamla kläder får nytt liv, tröjan blev jättefin!/Åsa

  SvaraRadera
 3. aah, så cool!! MÅSTE ta tag i högen med tröjor jag ska sy om, det blir ju så himla häftigt!

  SvaraRadera
 4. Så snygg! Kul med redo för inget blir helt likt nåt annat. Kanske ska leta fram U2-tröjan jag köpte på secondhand med planen att sy om till sonen. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel