söndag, mars 11, 2012

Influensa, och kusinbeställning till vuxen och barn!

Den här helgen får jag hoppa över Veckans re-do...Vi har nämligen varit dåliga hela veckan, började ju förra helgen med sonen, fortsatte måndag med sambo och dotter, och tisdag jag... Kiron har varit pigg nog att vara på dagis i veckan trots att han var så dålig förra helgen, men vi övriga har skrotat hemma. Usch vilken sjuka vi drabbats av. Har med tiden blivit mer och mer övertygad om att det är influensa. Det är liksom så segt och ger inte med sig, och rejält av allt. Tiril har varit superdålig i 40.3 graders feber som inte gick ner med alvedon, men i kombo med ipren lyckades vi. Men oron... Usch. Som en vän sa, man kan ta att man själv är sjuk, men när barnen blir dåliga är det hemskt.
Nu är sambon bättre och ska jobba imorgon, men jag och dottern blir fortsatt hemma, hon har 39,3 i temp ikväll. Försvinner inte hennes temp snart blir tdet VC igen... Själv är jag bättre men inte bra. Tar verkligen på krafterna detta, helt slut. Och jag som har extra mycket att göra tills nästa helg då det är modeshowen... =(
Iallafall, efter denna långa svada, tack för att ni läst...;o)

För någon vecka sen sydde jag ÄNTLIGEN klart denna beställning som jag fick av min kusin i Göteborg för skamligt längesen, usch usch. Jag fick min sysvacka och beställningen kom efter... Men till slut så.
Hon ville ha namnvelourisar till sin lilla Ella, stl. 74, och till en liten kompis-Anton, samma storlek. Och sen även ett par till sig själv! =)
 
Byxorna bak, med namnen. Jag skickade även med en mössa till Ella som tack för min härliga kusins tålamod.
Anton-byxorna skulle ha stjärnor fram...
...och Ella-byxorna hjärtan.
Vuxenbyxorna, stl. S, framifrån.
Syr oftast applikationerna i velour med min "stjärnsöm". =)
Kläderna är emottagna och min fina kusin blev nöjd, jag hoppas att alla kläder sitter bra, svårt att sy till henne när jag inte har nån modell att testa på. ;o)

4 kommentarer:

 1. Ser jättemysig ut! Fina färger. Krya på er! Här är det också sjukstuga.

  SvaraRadera
 2. Å så många snygga byxor! Hoppas ni är pigga snart, har själv legat i influensan hela veckan, jag mannen och ena sonen har varit dåliga. Men i morgon blir det jobb igen. Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Fy för att vara så sjuka! hoppas ni mår bra nu?!
  Vilken härligt ljuv, vårlig och fräsch beställning!

  SvaraRadera
 4. usch och fy för influensa... det är precis som du skriver långdraget och segt, hoppas ni kryar på er snart!
  Fina saker du har sytt, fin-fina applikationer!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...