söndag, mars 04, 2012

Veckans re-do! Tjejtopp blir nånting litet till mig! =)

Dax för veckans re-do, som de flesta söndagar. =) Åh denna helg har inte varit enbart skoj, (även om vi hunnit med lite sånt också, som melodifestivalmys och mumsande på brieost, kex, inlagda vitlöksklyftor och jordgubbar) utan till stor del jobbig då sonen fått rejäl sjuka (influensa???) med hemsk hosta, hög feber, t.o.m. haft kräkningar...=( VC-besök som inte gick helt bra då han är så doktorsrädd, men vi fick iallafall Lepheton utskrivet...Han äter inget i princip, bara dricker (tack för det!), och har varit väldigt medtagen av febern. Idag har han varit bättre än han varit de senaste 2,5 dygnet, så jag hoppas det går åt rätt håll!!! Men...det verkar tyvärr som om lillasyster blivit smittad, vi får se. =(

Annars har jag rensat barnens garderober på kläder som de vuxit ur, det är snart en klädloppis vi ska sälja på. Mina barn har verkligen mycket kläder...Är nog inget dom behöver för tillfället, förutom pyjamasar och sockar, och kanske nåt ytterplagg. Men det är ju kul att sy till dem ändå....;o)
Fast denna gång blev det jag som fick något sytt!
Jag tog ett snyggt linne min fostersyster donerat...
...och vips blev det en vårmössa till mig själv. =) Tycker neongula mönstret mot det grå var så läckert.

Ja...något less på dessa sjukor vi ständigt drabbas av här i huset, inte en hel vecka får barnen vara friska!!! Vi har köpt hem vitaminer nu , får se om det hjälper nåt. Tar till vad som helst i detta läge....

2 kommentarer:

  1. Usch, ja, sjukor är sååååå tråkigt, och för er med små barn ännu värre. Fast mössan blev ju urfin! Tur att det finns de som ger bort sina avlagda plagg :). Ett stort krya på er!

    SvaraRadera
  2. ah, cool mössa! Vi ledsnade på alla förkylningar o halvdanna vab-dagar, har nu tagit mivitotal hela familjen sen nyår, har inte vabbat en dag förtom då de fick vattenkoppor, vet inte om det beror på det men...jag känner mig piggare iaf!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...