söndag, mars 25, 2012

Veckans re-do och modeshows-outfit nr. 2, med Bärgarn!!

Nu var det jobbsöndag igen. Veckans re-do denna gång får bli utan "före"-bild. Till modeshowen sydde jag detta "set" till sonen, han beställde direkt när jag fick hem Bärgarn-tyget en zipjacka och mössa. Jag re-doade ett par svarta vuxen-jeans till puffknickers/jeans med fickor, matchande jackan. Jackan har dock bruna muddar och jeansen svarta. =) Fickorna gjorde jag efter Skapat av mig´s tutorial., nytt sätt för mig, mest gjort "utanpå"-fickor tidigare. =)
Jag är verkligen supernöjd speciellt med zipjackan. Hade inget bra mönster till den så jag gjorde om mitt tröjmönster, stl. 122. Var också första gången jag sytt muddkrage, tycker det blev jättefint. Och sonen gillar den skarpt, viktigast av allt !

Bärgarn-tyget har jag köpt på facebook, dragkedjan på Erikshjälpen, mudden kommer från mina gömmor.
Detta är vad han bar på modeshowen, hade ju nyss sytt en mössa till honom i Bärgarn-tyget också, passade fint till. =) Hela denna outfit fick han behålla själv. Mitt tyg är nog helt slut nu sånär som på en liten snutt, får se vad jag kan få ut av den.
Nästa projekt: Sy klart en beställd T-shirt!

3 kommentarer:

  1. Jackan är fin, men jag diggar nog jeansen mest.
    Är det recyclat tyg i dom?(i så fall har du fått till "slit vecken" perfekt uppe vid mudden.
    Jag är imponerad!/Åsa

    SvaraRadera
  2. Det skulle jag vilja ha till min kompis son. Han är helt tokig i bärgarn och det finns nästa inget alls med bärgarn på. /Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...