söndag, maj 27, 2012

Veckans re-do/Återbruk till mig själv!

Denna vecka är den sista i Klockarbarns Återbruksutmaning, vad jag vet iallafall? Jag har varit lite låg på sistonde av diverse orsaker, bla. en bortsprungen katt som nu är till rätta igen, vi hittade honom igår, oskadd och sällskapssjuk!!
Men iallafall, för att pigga upp mig sydde jag igår om ett par gamla fläckiga byxor jag haft liggandes, läder-snörena som hörde till är jag osäker på var de är, byxorna gick helt enkelt inte att använda i det skick de var, jättesolkiga nedtill.
Och lagom till morsdag fick jag mig en ny kjol. =) Sambon köpte nya snören åt mig på Ohlssons när han var där igår, och nederdelen gjorde jag av ett påslakan, rynkade mot den avklippta byx-överdelen. I nederkant gjorde jag rullfåll.
Jag satte snörena lite enklare än på byxorna, då var varje snöre fastknutet i en öljett, minns att det var så drygt att ta bort dem varje gång byxorna skulle tvättas. Nu trädde jag bara ett snöre genom varje öljettpar, och knöt alla i mitten. Lättare att ta bort vid tvätt!
Och imorse fick jag frukost på sängen och en morsdagspresent, detta läckra tyg som sambon valt åt mig på Ohlssons, har inte bestämt mig för om jag ska få en tunika, kjol eller klänning av det än? Såklart till mig själv!
Glöm nu inte bort att kolla in de övriga bidragen i Klockarbarns utmaning, länkarna läggs ut imorgon måndag! 

6 kommentarer:

 1. Åh, ni är tjusiga, du och din kjol. :)

  SvaraRadera
 2. Det där blev ju jättebra! Fint jobbat!

  SvaraRadera
 3. Så snygg kjolen blev! Nu blev jag inspirerad av att sy om andra byxor än jeans till kjolar! :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen ett snyggt resultat!! Du är duktig du på att trolla med tyg!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...