lördag, november 21, 2009

2 manchesterbyxor med mudd till knyttet!

Haft fullt upp på sistonde med icke-syrelaterade prylar...men har iallafall fått ihop två byxor jag tänkte kunde passa till bodyn jag visade i tidigare inlägg. Två manchesterbyxor, ena paret i brunt och andra i naturvitt. De bruna är i stl. 56/62, lite kortare midjemudd, smalspårig brun manchester från Erikshjälpen, mudd från Ohlssons. Meedom form 2 i grund. (De bruna svåra att fota som synes, antingen för mörka eller ljusa, men nånstans mittemellan ligger den rätta nyansen. )
De vita är i stl. 62, bredspårig vit manchester från Erikshjälpen, och naturvit mudd från Erikshjälpen. Lite högre liv på dessa byxor, men då finns det gott om plats för blöjan! Meedom form 2 i grund, mycket ändrat.
Bodyn är ju i ca stl. 56 (63 enligt mönstret) så 56/62 nånstans. Därför provar jag med liten skillnad på byxstorlekarna... Tycker bruna byxor kan passa till det mesta, och vita med såklart. Jag var sugen att sätta mudd i annan färg, tex. turkos, men lät bli det då de nu kan matchas med fler plagg.
Framöver har jag lite beställningar jag ska ta itu med, och vinnarbyxorna i min tävling såklart, ska bli kul! Är roligt att sy till andra också!!
Har fått beställa natt-tågstygerna, så det ser jag också fram emot. Var väldigt längesen jag beställde några nya tyger nu!
Och det tredje jag ser fram emot är ett till paket i brevlådan, jag hade ju tur och vann Mysebo Designs tävling, en liten sjöormsskallra till knyttet!!! =)
Visar bild när den kommer!

1 kommentar:

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel