lördag, november 07, 2009

Min första fyrkantsmössa, till M!

Har liten möss o dreggel-lappsverkstad här hemma för tillfället, men de saknar fortfarande LillSpooky lapp så de kommer i bloggen senare...Idag sydde jag ihop denna, min första mössa i denna modell, vet inte vad den brukar kallas, säger "Fyrkantsmössa". Sydde efter eget mönster eller brist på mönster, lite pill men ej så svår, och rolig! Den blev lagom till M, han blev ju utan när jag vann mina "möss-tävlingar..."
Tyget är mörkare än vad fotona kan visa, härlig interlock(?) i marinblått med rödgröna ränder. Hittade ett stort stycke på Erikshjälpen!! =)

Jag kan oxå låna mössan om det tryter, lite stor men funkar...=) Kommer sy fler av dessa och prova mig fram vad gäller storlekarna...=)

4 kommentarer:

  1. Ja visst är modellen snygg! Jag kallar den för "kronmössa" hos mig. Min klara favorit bland alla mössmodeller eftersom den passar såväl stor som liten. Din mössa blev verkligen supersnygg!

    SvaraRadera
  2. Jättefin! Har också blivit sugen på att sy den modellen, då kanske jag med törs fast jag inte har nått mönster?!

    SvaraRadera
  3. Jättefin. Har också fundrat på att prova mig på att sy en sådan mössa, men än har det inte blivit av. Blir dock väldigt sugen när jag ser hur fina de blir.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel