måndag, november 09, 2009

En hög med mössor och dreggellappar!

Ja...sytt en del idag också, men dessa blev klara igår, men har fått dit tryckknappar idag! =) Redan slängt mig över nästa projekt. Tror det har nåt att göra med mina "boa-instinkter"...grejar så mycket jag orkar här hemma.

8 set med mössa och scarf/halsduk/dreggellapp (kärt barn har många namn...) i stl. 48/50 och 46/48. Alla är fleecefodrade. Tryckknappar i nacken på dreggellapparna. Mönstren är mina egna.
Uggletrikå från Ohlssons och tunn vit fleece från JYSK.
Kiron visar hur ett set i stl. 48/50 sitter på!
Hjärttrikå från Ohlssons, tunn vit fleece från JYSK.
Turkos trikå med massa blommor från Ohlssons, ljusblå fleece från IKEA.
Marinblå elefanttrikå från Stoff och Stil, ljusblå fleece från IKEA.

Sitter och lägger ut auktioner på Tradera med LillSpooky-plagg, kika dit om ni vill!

4 kommentarer:

  1. Vilken produktion, kan nog stämma med att "boa" jag var sådan jag med :-) Så grattis till magen. Min minsta har redan hunnit bli 6v, så nu hinns det inte att sy mycket, men en heldel iaf.

    SvaraRadera
  2. Wow, vad mycket fint... Elefanterna från Stoff och Stil är så söta, jag ville så gärna köpa dem i brun och orange men de var slut... Cerisa pingvinerna var också slut. Typiskt när man hade bestämt sig för att köpa lite till Australien...

    SvaraRadera
  3. när kommer lilla bebisen då? är du säker att det är en pojke till? kan inte du och maken "göra" en flicka så jag kan sy åt henne? så massor av fina mössor och haklapar, dreglisar menar jag. kan man sy med en så stor mage? helt otroligt, ja, jag gör garna en sjkorta till kiran, och du ett par byxor till min lilla, kan inte alls göra byxor och vet inte varför, känner inte för det, så kosntig! kram och skött om dig.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...