tisdag, november 17, 2009

Body stl. 56 till mitt lilla knytte i magen!

Sytt en body till knyttet i magen, ska komplettera denna med brallor oxå tror jag, börjar närma sig mer o mer och jag längtar verkligen tills jag får se den lill* i kläderna jag sytt!! =)
Storlek 56, mönster från tidningen "Handarbete" nr.2 1994... Enligt mönstret stl. 63 men jag tycker det är mer som en 56:a.
Tyget trikå från Ohlssons, kantad med en av mina gamla T-shirtar!! =) Funderade mycket på vilken färg jag skulle kanta med, var inne på vitt men sambon tyckte det skulle bli för feminint (då vi inte vet könet) och tyckte att turkost mer funkade till både kille och tjej. Ja...tyget har ju både turkost, vitt, grönt och cerise i sig, så det är bara att välja byxmatchning!

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att få sy till ett eget litet knyte. Själv kom jag igång att sy efter båda barnen fötts, så nu blir det till vänner och bekanta. Bodyn är jättesöt. Jag gillar verkligen tyget.

    SvaraRadera
  2. Så fin! Mönstret är fantastiskt! Och jag håller med Krumelej - vad roligt att få sy små små små barnkläder till sin egen skrutt. Till min pojk har det blivit kläder i stl 80 och uppåt... Får satsa på en nr 2 helt enkelt!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...