söndag, januari 03, 2010

Sytt av mig 2009-favoriter!

Hej på er!
I brist på nysytt så har jag kikat igenom 2009:s sömnad...och valt ut några favoriter för mig månad för månad. Hoppas ni inte tycker jag är dryg som visar gammal skåpmat! =)

JANUARI: Mitt favoritplagg att sy har nästan alltid varit byxor...så många byxor har det också blivit! Dessa retro sydde jag i Januari...gillar skarpt färgkombinationen och tyget! Har inget kvar av detta tyg dock.

FEBRUARI:Provade mig på bakfickor i retrotyg till manchester i duvblågrått! Nöjd och används än (men börjar bli korta...)

MARS:Provade lite knickers inför sommaren, dessa blev favoriter med svart manchester till turkos mudd.

APRIL: April var en rolig symånad och jag hann med en del kul. Fler knickers blev det, dessa i blå frotté med min första(?) applikation, en orange stjärna.

MAJ: Provade en del nya mönster i Maj, bla. denna skjorta från Meedoms bok, men en del ändringar såklart. Retro bomullstyg av påslakan, turkos kantband och mudd. Lite unisex.

JUNI: Mycket sommarkläder såklart, detta sommarset med min första singoalla (blev lite bred fast jag smalnade till mönstret betydligt!), solhatt och kjol fick Kirons kusin Wilma i 2-årspresent!

JULI: Semestermånaden med inte så mycket sytt...men solhattar solhattar!! Denna är en av två som jag sydde till syskonen Molly och Robin, våra bästa vänners barn.

AUGUSTI:

Ännu en härlig sommarmånad med mer tygfynd än nysytt, och jag fick också min nya symaskin! Kirons bästis Robin fyllde 2 år och fick då detta set med smala velourbyxor och tröja med fejk-T-shirt, första gången jag sydde sån tröja. Och Kiron fick en nästan likadan!

SEPTEMBER:

Startar denna blogg, kommer igång med sömnaden igen och provar en "massa" nya mönster, tex. body, ny byxmodell, och skallerelefanter. Provade också detta mönster på en tunika till mig.

OKTOBER:

Min favorit denna månad är helt klart setet jag sydde till Kiron när han fyllde 2 år. Min första hoodie, joggingbyxor med mudd och applikation, raglantröja och mössa. Används flitigt!

NOVEMBER: En möss och byx-månad, men lite annat blev det också. Blev jättenöjd med detta set som var en beställning med body och byxor i stl. 62!

DECEMBER:
Dessa har ni ju nyss sett men favoriten denna månad blev nog setet med brun tågtröja med fejk-T-shirt och bruna velourbyxor med orange mudd till.

3 kommentarer:

  1. Härligt att se dina egna favoriter. Ofta skaffar man ju sig några plagg som man är extra nöjd med.

    SvaraRadera
  2. Roligt med en summering av syåret!!

    SvaraRadera
  3. Roligt med summeringen! Vad mycket fint du sytt!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...