onsdag, november 24, 2010

Tyger igen, butiks-rekommendation och lite allmänt surr.

Tro det eller ej, ett till tyg-inlägg!!! =) Fast det inte märks så syr jag...fast jag har ju oxå slut på namnlappar så det finns inte så mycket att visa här. Känner oxå just nu att jag mest har lust att prova på lite nytt och roligt och inte bara samma eller beställningar...men jag försöker göra en fin mix av båda! =)
Advent och jul är det för övrigt klart inför här i huset, förutom nån stjärna, och julgardinerna jag ska sy till barnens rum. Är oxå mer juliga saker på gång i sy-väg, bla. vill jag åstadkomma en klänning till Tiril.
M har fått en spricka/fraktur i en tå och är hemma från jobbet och skrotar omkring här hemma med mig och Tiril...
Idag fick jag ett paket, från MG-tyger, och jag måste verkligen rekommendera dem! Var första gången jag beställde där. Jag dröjde lite mellan beställning och betalning så en av tygerna jag beställt hann ta slut. De kontaktade mig direkt via mail och erbjöd alternativ, och idag en dag senare så ploppade paketet ner i lådan, snabbt jobbat!! Tack, och fina tyger!
Som synes gillar Tiril dem också! =) Här är vad jag beställde: Camouflage-canvas...Och lite cerise och svart trikå!
Och såklart har jag ju oxå spanat lite på loppis, som vanligt...där har jag släpat hem detta:
Juligt, redan tillklippt och väntar på hopsömnad!
Och till mig: Två stickade tyger till tröjor, ett med beige/marinblå ränder....
...och ett i lilamelerat!

2 kommentarer:

  1. Jag handlar ofta av MG-tyger och måste säga att jag alltid är nöjd! De är snabba och bra kvalitet för ett jättebra pris.
    Fina fynd du gjort... :-)

    SvaraRadera
  2. Fina fynd du gjort!! Alltid lika kul med fina tyger! Ja, MG tyger är alltid snälla och hjälpsamma. Men det är farligt att ha dem för nära....fast de e klart, jag har långt till Åre (JNY) och det kan bli dyrt iallafall ;-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...