måndag, oktober 08, 2012

Re-do med toppar, färgning och tröjärmar!

Måndag och dax att redovisa återbruksutmaningen igen, jippi! =) Den här veckan har jag tagit 2 snygga toppar/T-shirts efter fostersyster....
 
Några T-shirtar och andra plagg/delar av plagg...
 
2 tygbitar och ett par blekta Plastisock-tights....
 
Färgbad i blått!( De 2 små plaggen nere till vänster fick min brorson som de är). De 3 T-shirtarna ska jag sy om framöver, och det längst ner till höger är ett par tröjärmar som blev kvar sen denna re-do.
 
De 2 tygbitarna (varav ett påslakan faktiskt...;o)) och tightsen fick bada i lila.
 
Och här är vad jag åstadkommit med detta hittills... Av de blåfärgade resterna av tröjärmar blev det ett par mjukisbyxor med jeansapplikation till brorsonen, knappslåna blev en kul detalj.
De 2 topparna/T-shirtarna överst blev varsin mössa till maken och mig, och Plastisock-tightsen fick bli en liten mössa. =)
 
Kika nu in hos Klockarbarn och se vad de övriga utmaningsdeltagarna har haft för sig! =)

8 kommentarer:

 1. Va? Kunde knappt fatta att plaggen i första bilderna kunde bli så fina i ny tappning! Var tvungen att häpet dubbelkolla, faktiskt :)

  SvaraRadera
 2. Ni är så snygga i era mössor! Såg på FB också och blev klart impad över att det är ganla t-.shirtar!! I like it! Å färgbaden var en bra idé!

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det blev! Håller med lopplisa, jag gick också tillbaka och kollade! Och byxorna av ärmar blev riktigt coola!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är häftigt att du färgar, jag har inte riktigt vågat mig på det ännu, bara fläckiga handdukar, men det räknas knappt. Mössorna blev superfina, sitter och funderar på vilka tröjor jag ska våga mig på att slakta.

  Såg att du hade köpt samma tyg som det va i mina leggings, sy något fint av det så jag kan få inspiration till vad jag ska göra av resten av min bit, har 3 meter.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel