söndag, november 04, 2012

Återbruksutmaningen med LillSpookiesar!

I helgen blev det lite ändrade planer än tänkt, var meningen jag skulle jobba hela helgen...Jobbade igår trots att jag var dålig, men idag blev jag hemma, mest sittande/liggande i soffan, helt slut med feber och ont i kroppen. Till råga på allt fått nackspärr av liggandet...=( Synd om mig eller hur.)
 
Så mycket sytt blir det alltså inte, men hann med dessa filurer i veckan, filurer jag haft i huvudet ett tag och som verkligen pockade på att få komma ut!
Har gjort mönster själv, enkelt gjort efter egenritad bild. De två översta kanske ni ser är min egen logg-figur, "LillSpooky".
Och den undre hängde liksom med på själva idén, "FladderSpooky". =)
De är sydda av örngott, dukar, gardiner och nån tygstuv. Ögonen är gjorda i fleece, som jag limmat och sytt fast. De är fyllda med vadd och i vingarna har jag använt vlieseline.
 
Den lilla LillSpooky´n kommer till salu liksom FladderSpookyn, men den stora får stanna hos mig och vara maskot i min syvrå. =)
Dessa kommer gå att beställa, med eller utan skallereffekt. Välkommen med beställning om du är sugen på en till julklapp!
Detta blir mitt bidrag i veckans Återbruksutmaning hos Klockarbarn (som redovisas på måndagar, kika in där för att se alla de andras härliga bidrag!). Grymt roliga att sy, bara att välja och vraka bland mina många vävda tyger var jättekul, kommer bli fler av dessa!

7 kommentarer:

  1. Å vilka fina spookiesar! Sådär lagom; både färgglada och söta -...och spökiga!

    SvaraRadera
  2. Dom var ju verkligen jättesöta och passar fint med din blogg. Fladdermusen har så fina färger.

    SvaraRadera
  3. Jättefina gosisar! Vad duktig du är:)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...