söndag, november 18, 2012

Strumpmuddar!

Dax igen för Återbruksutmaningen hos Klockarbarn...=) Denna vecka blev det mycket snabbsytt, har haft helgvecka så tiden var knapp. Var ett ganska bra tag sen nu jag tog rätt på dessa sockmuddar efter sonen, han har en tendens att få hål i sockarna. Jag klippte av dem precis ovanför "fot-delen".
Klippte ut i dubbel fleece efter min handform....
Sydde ihop vantdelarna och sen ett par av sockmuddarna på dem, och tada! =) Mina första vantar och mycket enkel variant, lämnar nog en del övrigt att önska (som att nästa gång ska jag göra tummarna lite bredare, är precis nu) men de funkar! =) Och sonens sockmuddar sitter perfekt på mina handleder, hehe.
Invigda har de också blivit, i helgens promenader till och från jobbet.
Nu tycker jag ni ska kika in hos Klockarbarn där alla veckans bidrag redovisas på måndagar! =)

6 kommentarer:

 1. Fiffigt att återanvända sockar på det viset! :)

  SvaraRadera
 2. Oj va smart! Har haft slut på mudd länge, men inte haft en tanke på strumpmudds återbruk. Å nu kan jag spara sockar för muddarnas skull inte för att göra lek bullar.

  SvaraRadera
 3. Haha vilket sammanträffande! Har i veckan som var lagt ihop en bunt trasiga strumpor som jag just tänkt återanvända muddarna på.. ;) Ja då ser jag att iden inte var så tokig! =)

  Snygga! <3

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Smart!! Jag har precis rensat ut i sockbeståndet och slängt de som var söndernötta.. Kunde ju ha sparat en och annan om jag vetat om det här.

  SvaraRadera
 5. Praktiskt! Nu kommer alla strumpor med hål på till användning. När jag var liten stoppade/lagade alltid mina morföräldrarna strumporna. Dem blev då obekväma att ha på sig.

  SvaraRadera
 6. Det blir ju en rolig effekt. Speciellt rutorna tycker jag blev roliga.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...