tisdag, november 27, 2012

Behövlig tyguppdatering och beställnings-stopp för jul!

Lugnt här senaste veckan som ni sett, förra veckans magsjuka hos först mig och sen dottern orsakade att mina maskiner stod i princip stilla hela veckan, var bara en kväll jag tröstsydde litegrann...Så nu ligger jag efter en vecka med beställningar, tråkigt men sant. Hoppas ni förstår.
Sätter beställningsstopp på sånt ni vill ha till jul, ni är välkommen med beställningar men de kommer inte sys förrän efter jul/nyår, jag kommer inte vara hemma hela tiden på helgdagarna så kan inte garantera att jag hinner/vill sy nåt då. Er som jag redan diskuterat beställningar med är naturligtvis undantagna.
 
Nu var det längesen jag uppdaterade nya tyger...;) Så jag har hunnit samla på mig en del!
 
Först ut trikåer, mest jersey! Alla de översta är köpta privat via facebook.
Lite Cars-tyg i lime, detta kan nog mycket väl hamna som nåt sytt i ett av sonens paket, om jag hinner ;o) Jersey
 
En liten men naggande god bit "Tjuv och Polis", detta är slutsålt så passa på att beställa om ni vill ha nåt sytt...Jersey
 
Och lite "Olssons Bonnagård"! Jersey
 
"Ekorrn satt i granen" Jersey
 
Cerise giraffer. Jersey
 
Pippi-interlock, inte riktigt lik det förra pippimönstrade jag hade som ni kanske ser, men fint!
 
Beigerandigt jättefint, detta funderar jag på nåt till mig själv av! Jersey tror jag det var?? (har inte tyget bredvid mig nu så kan inte känna, haha! )
 
På Tradera hittade jag detta läckra tyg (Tradera-fyndens tid är ännu inte över!!), tunn trikå med volanger, ni kanske minns min tunika i volangtyg? Detta blir nog också nåt till mig själv...
 
Och ännu ett Tradera-fynd, en bra bit retro trikå (vet inte blandningen) med tungt fall, rockabilly-stuk! Tror det skulle bli en cool klänning till mig av detta!
 
Och mer Tradera, 2 glittertrikåer i samma paket, ett med silverglitter lite randigt, och ett blått paljett-tyg. Har inga specifika planer för detta men idealiskt till maskerad om inte annat! Eller nåt festplagg kanske!
 
Och loppis-fynden är detta; vävt juligt!
 
Och mer vävt juligt!
 
Liten söt duk som jag tror kan vara söt som annat också ;)
 
Och ett fint randigt bomullstyg jag tänkt ha till kuddar, och en liten julduk till. =)
Loppisfynden är några fler också, köpt spets, filt-tyger, lite enfärgat m.m. =) Har bromsat lite på vävda tyger för herregud vad jag har många...! Inredningsintresset är dock fortfarande på topp så såna tyger följer med hem lite då och då...
 
Ha en fortsatt fin vecka, har sytt en del idag men hemlisar än så länge! Jul, jul, strålande jul......

1 kommentar:

  1. Hur gick det med magsjukan? är den över? fy, den härjar på vår skloa men ÄN så länge är vi friska! vad mkt fina o roliga tyger du fått hem!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...