tisdag, april 24, 2012

Dagens sömnad...=)

Känner för tillfället att jag inte hinner sy så mycket som jag skulle vilja! Därför behövs det bara litegrann för att få mig på gott humör. =) Idag blev det två beställda mössor i jättefina tyger!!! Två jerseytyger, det ena svart med rosa rosor, köpt på Tradera, och det andra är ju det välkända Jurassic-tyget från Znok (första tryckningen). Nästan min sista snutt av det, kan nog få ut framsidan på en liten tröja av det jag har kvar.
Insidorna är enfärgade, svart på den vänstra och brunt på den högra.
Mössorna ska till ett syskonpar (som jag uppfattat det) på 4 år och 7 år. Hoppas de gillas! Idag är det soligt, men de senaste dagarna har inneburit snö här. Och på valborg brukar det alltid vara isigt kallt... Så inte kan man kasta mössorna än iallafall!
Visar med detta också en bild på min bästa vän i en LillSpooky-mössa! =) Jag syr ju även mössor till vuxna, så ni vet! ;o)

3 kommentarer:

 1. Kanon fina, såg tyget med rosor på tradera blev helt kär tänkte bjuda och glömde bort det men så är det i bland!!

  SvaraRadera
 2. Ja, även här sys det mindre än önskat just nu. Det står stora lådor med tyg och hyllorna är också fyllda till brädden och bara väntar på att syrummet ska bli färdigfixat. Ideérna står ju på kö och trängs...!

  Att göra egna våningsfat till sitt bröllop är ju toppen!
  Och fina fat hittar man nog på vilken loppis som helst! Oftast till en ganska liten peng!
  Lycka till !!

  SvaraRadera
 3. Har tittat runt lite på din blogg. Såååå fina grejor du gör!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel