fredag, april 20, 2012

Fyndat tyger och tidningar! =) Och så ett färgbad...

Igår firade jag min 31-årsdag med fint besök, fina presenter och en fin dag helt enkelt. =) Familjen har varit sjuka i veckan och ingen sömnad har det blivit , men humöret är bra ändå.  Och i helgen väntar middag med fina vänner, fast jag ska jobba alla dagar så hinner vi ändå med det, toppen!

Måste ju visa mina fynd på sistonde...ligger lite lågt med tygköp osv. eftersom vi sparar till sommarens bröllop, men lite har det ändå blivit. På Erikshjälpen har jag fyndat en STOR bunt med mönstertidningar!! Härligt! Fanns fler också men jag tog de mest intressanta. ;o)
Detta tyg kom också det från Erikshjälpen, en rejäl stuvbit på över 3 m, så det kan hända att jag säljer det jag inte behöver. Ganska tunn bomullsväv.
Lite denim...
..och två joggingtyger har också fått följa med i kassen hem.

Igår var det dax för ett nytt färgbad här igen, var ett tag sen sist! Hade detta tråkiga naturvitbeigea manchestertyg, en fläckig T-shirt och dito fläckig munkjacka i rosa.
De fick bada i svart! Resultatet i färgnyans varierar som ni ser, jackan och tyget kanske mer antracitgrå men jag är nöjd ändå! (Den vita pricken är från kameran).  Tycker det blir så läckert med polyestertråd, tryck och dragkedja som inte färgas så det blir kontrastfärger.
Har också köpt två tyger på facebook, ganska tjock och härlig interlock. =)

1 kommentar:

  1. Vilka fynd, jag brukade färga förr men det var nog tio år sedan sist och då mest frotté handdukar.
    Kanske dags att prova igen!/Åsa

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...