söndag, april 15, 2012

Veckans re-do! Let´s go wild med toppar till klänningar!


Denna veckas bidrag till Klockarbarns Återbruk 2012-utmaning, och min egen veckans re-do blev som ofta av en tjej-top. Rätt snygg tycker jag men fel storlek för mig iallafall. ;o)

 
Jag sydde om den till en klänning/pyjamas (har inte riktigt bestämt oss än) till lilltjejen. Höll den rätt vid i modellen för att få med trycket. Sydde rätt vid halsringning, mer båtringning, behöll fållarna i ärmsluten (bara upprullat i nederkant) och toppens nedre fåll fick även bli klänningens.
Och såhär sitter den på! Väldigt tunn, mjuk och skön! Blev därför lur på att ha den som pyjamas, fast tjejen sover ännu oftast i helpyjamasar och sambon tyckte den blev för snygg för att ha som pyjamas, så vi får se... =) Kan ju vara supersnyggt med tex. jeansleggings till också.

Och kommande projekt sen den beställda klänningen jag nu syr på är klar (väntar bara på lite slutfix efter samråd med beställaren)  blir två beställda mössor! =)

4 kommentarer:

 1. Åhh den blev ju heltuff! Jag röstar helt klart för att ni skall använda den som klänning.. =)

  SV: Skoj att du gillade mina små återbruksprojekt också.. =)

  Kraaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Röstar precis som Sanna för att lilltjejen ska kunna "gå vild" dagtid, dvs ha plagget som klänning. Den blev ju jättecool!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...