onsdag, oktober 21, 2009

Flodhästar och elefanter på mina muddbyxor!

Sytt lite muddbyxor!
Blev 4 par klara idag, i härliga färgblandningar. Från vänster högst upp gröna flodhästar med blå muddar i stl. 70, gula elefanter trikå med gula muddar, lite längre mudd i benen, i stl. 70, gula elefanter med bruna muddar i stl.56 korta benmuddar, och gröna flodhästar med turkosa muddar i stl. 62, korta benmuddar. Tygerna är nog välkända vid det här laget...gröna flodhästar i bomull från IKEA, och gula elefanter trikå från Jofotex! Alla muddar utom de gula är från Ohlssons, de gula är köpta på Erikshjälpen...

Mönstren är i stl.56 eget, stl.62 Meedom i grund men ändrat, och stl. 70 från Åsa Lennartssons "Sy barnkläder i mjuka tyger".
Dessa kommer ut på Tradera så småningom (kanske behåller nåt par), men om du är intresserad av att köpa några av dem redan nu så kostar de 89 kr+ frakt. Hör av dig till mig isåfall!

6 kommentarer:

 1. Fina byxor, här är det toppen med ett Ikea, eftersom jag åtminstone har en chans att få köpa lite fina tyger och svensk mat....
  Setet i inlägget nedan - WOW!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte sytt så jättemycket ur Lennartssons bok, men de mönster som testat (framför allt raglantröjor) har varit små i halsen, något breda och något kort för min smak. Halsvidden brukar lösa med att jag klipper till utan sömsmån. I övrigt brukar jag jämföra mönstret mot en befintlig tröja i garderoben. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Hehe, ja jag undrar om det finns NÅGON som har syblogg, som har lyckats missa vart dessa tyger kommer ifrån !?
  Mycket snygga bralls :) Imponerande bra gul färg på mudden till de gula elefantbrallorna !!

  SvaraRadera
 4. Alla byxorna är jättefina!/Åsa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...